Viikonloppuna Tie Pohjoiseen
Julkaistu: 20.02.2021 00.00

Viikonloppuna Tie Pohjoiseen

Matkustaminen jatkuu viimeviikonlopun itärajan reissun jälkeen, nyt lähdetään haistelemaan etelä-Lappia ja tarkemmin Ouluun. Lauantaina vastassa Tervarit ja Sunnuntaina FC OPA. Kerho lähtee liikkeelle isoilla vehkeillä ja isolla ryhmällä kun hovi kuski Jaska kaappasi Jalobussin suurimman auton ja sinne astuskeli 2 maalivahtia ja 14 kenttäpelaajaa. Eli jälleen saadaan 3 laadukasta kentällistä molempiin peleihin ja muutama jää vielä ylikin. Selvä merkki että ratkaisupelit lähenee ja kaikilla into piukassa.

Lauantain Tervarit peli on etukäteen se kovempi peli. Joukkue majailee yllättävänkin alhaalla sarjataulukossa ennakkoon ajateltuna, Turun pelissä pisteet jaettiin 1-1 ja se ei ole ihme sillä Tervarit taktisesti sarjan parhaimmistoa ja osaavat puolustaa todella hyvin. Tässä pelissä paikkoja ei välttämättä tule hirveästi suuntaan eikä toiseen joten viimeistelyn tehokkuus tullee ratkaisemaan tämän ottelun mutta tasaista vääntöä luvassa.

Sunnuntain FC OPA peliin taas Kerho lähtee ennakkosuosikkina voitettuaan Turun kohtaamisen selvin numeroin. FC OPA taistelee sarjapaikastaan täysillä ja mitään ei varmasti saada ilmaiseksi ja muutenkin he ovat pelanneet tasaisia matseja mutta niukat tappiot eivät ole pistetiliä kartuttaneet kelpo otteista huolimatta. Ja kuten viime viikolla nähtiin Joensuussa niin ei ole hirveästi väliä mikä joukkue (pois lukien Myran) tulee vastaan sillä ketä tahansa voi voittaa kenet tahansa.

Molemmista peleistä pitäis olla livestriimiä luvassa. Tervarit peli solidsportilla ilmaiseksi mutta vaatinee rekisteröitymistä. FC OPA pelistä ei vielä varmuutta mutta fb sivuille päivitetään kun selviää.

https://solidsport.com/sign_up

Seuran uusimmat