Tulevan futsalkauden pelaajat esittelyssä: Teemu Arponen
Julkaistu: 24.08.2021 00.00

Tulevan futsalkauden pelaajat esittelyssä: Teemu Arponen

Kun Futsal-Liiga starttaa toisen kautensa Turun sinivalkoisten riveissä aloittaa myös nuori hyvinkääläinen Teemu Arponen. Sarjanousuun päättyneestä kaudesta Ykkösessä jäi Arposelle hyvät muistot "Nousu, voitot, onnistumiset ja kaikki kommellukset teki kaudesta aivan loistavan, kun sitä näin jälkeenpäin miettii."

Vaikka matkaa treeneihin ja peleihin kertyy Hyvinkäältä paljon, "Tepa" on ollut tyytyväinen ratkaisuunsa lähteä Turkuun pelaamaan "Älyttömän hyvältä tuntuu jatkaa Kerhon paidassa. Kova joukkue, jossa taustat on hoidettu loistavasti. Miellyttävää pelata sellasessa organisaatiossa jossa riittää se että annat kentällä kaiken, eikä muusta tarvii murehtia. Kerho kehrää!"

Katse on kuitenkin jo suunnattu haasteisiin Futsal-Liigassa "Odottavaisin mielin liigaparketeille. Tulin Turkuun viime kaudella hakemaan kovia matseja ja niitä myös sain. Tulevalla kaudella vielä kovempia, ja se nostattaa ainaki omaa fiilistä tähän kauteen."

"Isoin henkilökohtainen tavoite on parantaa mahdollisimmat laajalti omaa tekemistä. Mitään pistelukemaa en aijo asettaa, ne tulee sit jos on tullakseen." summaa odotuksia omalle pelaamiselleen ensi kaudelle. Joukkueen vahvuuksiksi kovassa sarjassa Arponen laskee laajan nipun laadukkaita pelaajia.

Myös päävalmentaja Tuomas Vainio on tyytyväinen, kun Arponen nähdään myös tulevalla kaudella Kerho-paidassa, "Tepa oli viimekaudella heti isossa roolissa läpi kauden. Hän sopeutui hämmästyttävän nopeasti turkulaiseen rytmiin ja TPK on varmasti paras paikka aloittaa liigaura sekä hänen oman kehityksensä kannalta. Mielenkiinnolla jäädään seuraamaan miten mies pärjää astetta kovemmassa sarjassa"

Seuran uusimmat