Tulevan futsalkauden pelaajat esittelyssä: Jose Ikonen
Julkaistu: 25.08.2021 00.00

Tulevan futsalkauden pelaajat esittelyssä: Jose Ikonen

Jyväskylästä lähtöisin oleva Jose Ikonen edustaa tulevalla kaudella Turun Pallokerhoa. Tulokas tuo turkulaisryhmään runsaasti kokemusta Futsal-Liigasta, koska hän on korkeimmalla sarjatasolla aiemmin edustanut KaDya, JoSePaa ja HIFK:ta. Kaudella 2017-2018 Ikonen oli Kampuksen Dynamon mukana voittamassa futsalin suomenmestaruuden.

"Kadyssa pelasin kolme kautta joista viimeinen huipentui Suomen mestaruuteen. Kadysta matka vei Joutsaan ja JoSePaan, joka oli juuri noussut liigaan. Yhden kauden jälkeen muutin kuitenkin pääkaupunkiseudulle, jossa pelasin yhden kauden ykköstä Zenithissä ja viimeisimmän kauden liigaa HiFK:n paidassa." Ikonen kertoo futsaltaustoistaan.

Turkuun Ikonen päätyi Suomen kauneimmasta kaupungista kotoisin olevan tyttöystävänsä ansiosta "TPK oli luontainen valinta ja tiesin heti haluavani joukkueen mukaan kun muutto varmistui."

Ikonen uskoo tuovansa joukkueeseen lisää futsaltietämystä "Uskon, että pystyn auttamaan joukkueen pelin kehittämisessä kauden aikana. Toivottavasti pystyn auttamaan myös nuoria pelaajia kehittymään ja oppimaan lisää futsalista."

Päävalmentaja Tuomas Vainio on tyytyväinen, kun Ikonen liittyy Kerhon riveihin "Hienoa saada nousijajoukkueena tuoretta kokemusta liigasta. Josen vuodet KaDyssä, JoSePassa ja nyt viimeisimpänä Hifkistä auttavat varmasti osaa meidän nuorista pelaajista sopeutumaan liigan vauhtiin ja kuvioihin. Hänen pelikäsitys ja lajiosaaminen ovat hyvällä tasolla."

Pelikentällä Vainio toivoo Ikosen täyttävän pelaajauransa päättäneen ja valmennusryhmään liittyneen kokeneen Aapo Hakalan paikan "Jose on päässyt nopeasti sisään joukkueeseen ja tulee varmasti olemaan tärkeässä roolissa etenkin alkukaudesta"

Ikonen on pelannut sekä Futsal-Liigassa että Ykkösessä ja päässyt aiemminkin pelaamaan nousijajoukkueissa "Kokemuksesta tiedän eron Ykkösen ja Liigan välillä olevan suuri. Haastetta siis riittää, mutta olen luottavaisin mielin ja uskon meidän parantavan paljon peliämme kauden edetessä."

Tulevalla kaudella Ikonen odottaa erityisesti KaDyn ja JoSePan kohtaamista "Näissä peleissä on varmasti vielä extralatausta! Turussa on pitkästä aikaa tarjolla Liiga-Futsalia, joten toivottavasti saadaan paljon yleisöä paikalle. Vauhtia ja viihdettä ei varmasti tule meidän matseista puuttumaan! Nähdään Samppiksessa!"

Tervetuloa Turkuun Jose, Kerho kehrää!

Jose Ikosen kummiyrityksenä toimii Kattokeskus.


Seuran uusimmat

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi