Futsalin edustusjoukkueen pelaajat esittelyssä: Iiro Fager
Julkaistu: 02.09.2021 00.00

Futsalin edustusjoukkueen pelaajat esittelyssä: Iiro Fager

Tulevalla kaudella TPK:n riveissä nähdään Futsal-Liigassa myös Iiro Fager. Nuori lääkäriopiskelija on pelannut vasta kaksi talvea futsalia, mutta on ottanut nopeasti isoja kehitysaskeleita lajin parissa.

Nousuun päättyneestä kaudesta Ykkösessä Fagerille on jäänyt mieleen erittäin hyvä joukkuehenki "Viime kaudesta jäi todella hyvät fiilikset! Pelattiin tosi ehjä kausi ja noustiin Liigaan täysin ansaitusti. Viime kausi oli mulle vasta toinen futsalin parissa ja oli siistiä huomata oma kehitys kauden kuluessa."

Fagerin mukaan joukkue lähtee Liigaan luottavaisin fiiliksin "Tasoero ykkösen ja liigan välillä on varmasti melkoinen. Kerhon aseita on viime kauden tapaan kurinalainen ja hyvin organisoitunut puolustuspeli ja kovan temmon ylläpito. Vähän kliseisesti se, että halutaan voittaa vastustajaa enemmän ja tehdään töitä sen mukaan."

Tulevalla kaudella Fager toivoo, että oma uskallus vastuunkantoon pelitilanteissa lisääntyy "Muutama maalikin olisi kiva päästä tekemään!"

Päävalmentaja Tuomas Vainio on tyytyväinen, että Fager nähdään tulevallakin kaudella joukkueen riveissä "Iiron jatkaminen oli tärkeä juttu, sillä hän on yksi niistä pelaajista, joilla varmasti liike ja vauhti riittää myös Liigaan. Nuorelle pelurille lähtee nyt kolmas kausi futsalin parissa ja hän on ottanut isoja kehitysaskeleita parin kauden aikana etenkin pallollisessa pelissä. Kunhan saa reiden kuntoon niin on monipuolinen työkalu Kerhon pakkiin."

Seuran uusimmat