Futsalin edustusjoukkueen pelaajat esittelyssä: Kari-Pekka Koivunen
Julkaistu: 08.09.2021 00.00

Futsalin edustusjoukkueen pelaajat esittelyssä: Kari-Pekka Koivunen

Vuosikymmenen verran TPK Futsalin paitaa kantanut Kari-Pekka Koivunen lähtee hyvillä fiiliksillä tulevaan Futsal-Liiga -kauteen.

Kun Koivuselta kysytään parasta muistoa pitkän Kerho-uran varrelta, vastaus tulee nopeasti "Viime kauden nousu, sarjan voittaminen on aina mahtavaa!"

Ajatukset on kuitenkin jo käännetty tulevaan ja uuteen sarjatasoon. "Meillä on tullut hieman muutoksia joukkueeseen, muutama pelaaja on lähtenyt ja muutama tullut lisää. Kentälliset menevät vähän uusiksi tämän myötä. Mutta kyllä tästä hyvä kausi saadaan!" yksi joukkueen kokeneimmista pelaajista kommentoi.

Koivunen uskoo, että viime kaudella Ykkösessä opittu prässipelaaminen on isossa roolissa myös tällä kaudella "Sillä tullaan kaapimaan pisteitä meille."

Nousijajoukkue TPK ja Koivunen ovat asettaneet tämän kauden tavoitteeksi playoff-paikan.

"Tärkeintä on, että viime kauden tapaan pelaajia löytyy paljon, jolloin saamme joka peliin kasaan laadukkaan kokoonpanon." Koivunen miettii "Kehitettävää löytyy aina. Erityistilanteet ovat tärkeässä roolissa liigassa, joten niitä pitää vielä hioa sekä puolustus- että hyökkäyspäässä."

"Hän tuo meille tärkeää vauhtia, yllätyksellisyyttä ja hyvää porilaisuutta, jota vastustajien on vaikea ennakoida. KP on ollut yksi uuden tulemisen tukipilareista. Kaveri on myös tärkeä hengenluoja joukkueessa ja osaa varmistaa ettei touhu meen liian vakavaksi. Hän on yksi niistä, kenen uskon pärjäävän hyvin liigavauhdissa." joukkueen päävalmentaja Tuomas Vainio kertoo.

TPK kohtaa kauden ensimmäisessä sarjaottelussa sarjan toisen nousijajoukkueen, AU:n, Loimaalla perjantaina 10.9 klo 19.00. Kotijoukkue on Koivusella tuttu "AU on haastava vastustaja. Pelit olivat viime kaudella todella nopeatempoisia viihdyttäviä, odotan siis innolla perjantain matsia!"


Seuran uusimmat