Futsalin edustusjoukkueen pelaajat esittelyssä: Verneri Nummi
Julkaistu: 08.09.2021 00.00

Futsalin edustusjoukkueen pelaajat esittelyssä: Verneri Nummi

Porin naapurikunnassa Nakkilasta kotoisin oleva Verneri Nummi siirtyy TPK:hon Someron Voimasta.

"Kiinnostuin futsalista varmaan siinä 16-vuotiaana, kun menin pelaamaan 2.divaria Musan Salamaan. Sen jälkeen pelasin PTU:ssa Ykköstä ja tämän jälkeen minut valittiin nuorten maajoukkueeseen. Viime kaudella pelasin SoVossa Futsal-Liigaa. Tällä kaudella päätin tulla TPK:hon, koska koen, että minulla on parempi mahdollisuus kehittyä pelaajana Turussa." Nummi kertoo taustoistaan futsalin parissa.

Nuori satakuntalainen uskoo, että nousijajoukkue Kerho pystyy tulevalla kaudella horjuttamaan myös kokeneempia liigajoukkueita "Olen nyt tämän pre-seasonin aikana ollu TPK:n mukana. Meillä on hyvä ja tiivis porukka, johon oli todella helppo tulla mukaan."

*Pyrin olemaan tarkka erityisesti puolustussuuntaan, mutta tarvittaessa myös vaarallinen hyökkäyssuuntaan." Nurmmi summaa omia vahvuuksiaan pelikentällä.

"Vuonna 2000 syntynyt Verneri ehti jo viimekaudella pelaamaan Liigaa SoVon väreissä ja nyt Turkuun muuttoa haikaileva satakuntalainen halusi tulla Kerhon riveihin. Työteliäs taistelija on jo ehtinyt koluamaan junnumaajoukkeet läpi ja tulee varmasti olemaan tulevaisuutta ajatellen hyvä kiinnitys. Hän on jo nyt osoittanut, että pärjää vauhdissa ja fysiikassa, joten tulee laajentamaan entisestään Kerhon tasaista nippua. Ja tärkeintä on että kaveri on sopeutunut nopeasti rinkiin mukaan." päävalmentaja Tuomas Vainio kehuu tulokasta.

Nummi odottaa innolla perjantain ensimmäistä ottelua "Perjantaina tulee olemaan tiukka peli. Molemmat ovat nousijajoukkueita ja valmisteluita liigaa varten on tehty paljon. Ennen kaikkea tämä on derby! Luotan kuitenkin että, hyvällä asenteella ja voitontahdolla onnistumme hakemaan pisteet.

Verneri toivoo näkevänsä paljon katsojia tulevan kauden Futsal-Liiga -otteluissa "Tervetuloa katsomaan matseja nyt kun viimeinkin paikan päälle pääsee! Jos jostain syystä ei pääse katsomoon, niin ottelut näkee myös Ruudusta. KERHO KEHRÄÄ!"

Seuran uusimmat