Futsalin edustusjoukkueen pelaajat esittelyssä: Jesse Rönkä
Julkaistu: 21.09.2021 00.00

Futsalin edustusjoukkueen pelaajat esittelyssä: Jesse Rönkä

Parin viikon tauon jälkeen taas jatkoa TPK Futsalin pelaajaesittelyille! Tällä kertaa vuorossa on maalivahtiosaston nuori tulokas pohjoisesta, Jesse Rönkä!

Tällä hetkellä Turussa oikeustieteitä opiskeleva Rönkä aloitti futsalin pelaamisen viisi vuotta sitten Kemin Palloseurassa juniorisarjoissa. Vuonna 2019 tie vei puolustusvoimien riveihin ja Tornion Palloveikot valikoitui uudeksi joukkueeksi.

Rönkä muutti pohjoisesta Turkuun jo vuosi sitten, mutta ensimmäisen opiskeluvuoden kirjat veivät mukanaan ja pelaamiseen tuli pieni tauko. "Olin kuitenkin jo viime kaudella jonkin verran joukkueen reeneissä mukana ja huomasin heti miten hyvä tunnelma ja ilmapiiri joukkueen sisällä oli. Sen takia tällä kaudella oli helppo virallisestikin tulla joukkueeseen sisään."

"Tällä kaudella tavoitteena itsellä on päästä pelaamaan mahdollisimman paljon ja auttamaan joukkuetta kentällä. Joukkueena haluamme päästä kokemaan pudotuspelejä Samppalinnassa." Rönkä listaa tavoitteitaan jo alkaneelle futsalkaudelle.

Päävalmentaja Tuomas Vainio on ollut tyytyväinen uuden maalivahdin otteisiin "Jesse kävi jo kesken viime kauden muutamissa treeneissä näyttämässä taitojaan. Nyt hän pääsi heti alusta asti mukaan. Hienoa saada nuori veska mukaan rinkiin kasvamaan. Tähän mennessä jo nähty otteita, joiden perusteella Marko Laaksosen ja Joni Postin ei tarvitse yksin kantaa torjuntavastuuta. Nuoren miehen uskaltaa varmasti heittää maalille tarpeen tullen. Ehdottomasti tulevaisuuden liigaveskari."

Jesse, tervetuloa Kerhoon!


Seuran uusimmat

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi