Kerho joutui tyytymään tappioon kotikentällä
Julkaistu: 04.12.2021 00.00

Kerho joutui tyytymään tappioon kotikentällä

Vuoden 2021 viimeinen kotiottelu ei tuonut helpostusta TPK:n pitkään voitottomien otteluiden putkeen. Hyvästä esityksestä huolimatta Kerho joutui taipumaan sarjan kärkipäässä majailevan Akaa Futsalin käsittelyssä lukemin 1-4 (1-2).

Kerhon ainoan maalin tehnyt Iiro Fager oli pelin jälkeen pettynyt, mutta näki omiensa esityksessä myös paljon positiivista "Peli tuntui hyvältä. Pysyimme hyvin vauhdissa mukana ja saimme tasaisen väännön aikaiseksi Akaan kanssa."

"Tänään toistui sama, mikä on tullut vastaan monissa tämän kauden peleissä; vastustaja oli paljon meitä parempi molempien maalien edessä ja sillä peli ratkaistiin. Siinä meidän on pakko parantaa."

"Välillä tuntuu yksittäisissä peleissä, että pallo ei pompi meille. Mutta kun katsoo pidemmässä kaavassa, niin tosiasiassa vaaditaan vain lisää harjoitusta; enemmän maaleja ja parempaa oman maalin puolustamista." Fager toteaan.

Fagerin mukaan maaleja on kiva tehdä, mutta tappion jälkeen osumat eivät kauheasti lämmitä.

Edellisissä otteluissa Kerho on kohdannut useita sarjan kärkijoukkueita. Tappioista huolimatta, nousijajoukkue on onnistunut haastamaan Liigan konkareita "Uskon, että tämä on meiltä luonnollista kehitystä, että olemme pysyneet paremmin kärkijengien vauhdissa. Sarja on todella kovatasoinen, mutta toisaalta myös tasainen. Olemme pikkuhiljaa tottuneet Liigan vauhtiin."

Kerho on nyt kohdannut kaikki Futsal-Liigan joukkueet kertaalleen ja ensi viikon lauantaina 11.12 Valkeakoskella Mad Maxia vastaan alkaa turkulaisten osalta sarjan jälkimmäinen puolikas.

Pitkästä tappioputkesta huolimatta Fager on luottavainen oman joukkueensa pelin suhteen "Meidän täytyy oppii paremmin pistämään palloa maaliin, mutta muuten mielestäni peli kulkee suhteellisen hyvin. Pysymme hyvin kaikkien joukkueiden mukana ja mielestäni pystymme haastamaan kaikkia. Nyt on yksi kierros Futsal-Liigaa harjoiteltu ja uskon, että vielä tulee matseja, jotka kääntyvät meille voitoiksi."

Seuran uusimmat

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi