17
KES
19.00
TPK Edustus, Kolmonen

TPK - JyTy  2 - 0

Yläkenttä TN

TPK-JyTy sarja-avaus Yläkenttä to klo 19

Viimekauden tapaan sarjaa on lyhennetty ja kausi potkaistaan käyntiin vasta näin kesäkuun puolessa välissä. Valmistautuminen kaikilla joukkueilla on varmasti ollut hyvin vaihtelevaa, alkupään otteluista voinee odottaa lähes mitä vain ja suurimmat veikkailut voi unohtaa miten ennakkoon tulee käymään. Pää-asia kuitenkin että päästään taas pelaamaan sillä jalkapallo kuuluu Suomen kesään yhtä varmasti kuin hyttyset.

Vaikka Kerhon riveistä on jälleen eri syiden tähden useampi poissaolo niin silti JyTya vastaan on saatu lähes täysi kokoonpano mukaan mikä sangen positiivinen asia sillä näin lyhyellä pre-seasonilla kaikki eivät varmasti ole 90 min kunnossa. JyTy nousi Nelosesta takaisin kolmoseen ja on huhujen mukaan vahvistunut selkeästi mutta tarkempaa tietoa ei joukkueesta ole tihkunut. Perinteisesti on nähty fyysistä ja taistelevaa jalkapalloa ja todennäköisesti sitä on jälleen luvassa.

Kerho taas aloittaa uuden aikakauden kun legendaarinen Marno "Masi" Lastula päätti lopettaa huipulla 14 Kerhovuoden jälkeen. Paikkaaja hänelle etsittiin aina Yhdysvalloista asti kun paikallisen Kolmosdivarin Zac Sherman tarttui skouttien silmiin ja tuotiin Turun maille. Lisäksi TPK:n reservijoukkueesta nostettiin toinen mahdollinen korvaaja Andre Zaye jotta ei vain yhdelle kaverille jäisi vastuu hypätä Masin saappaisiin. Molemmat nähdään tänään kokoonpanossa joten mielenkiinnolla seuraamme kavereiden otteita.

TPK pyrkii tänäkin vuonna pelaamaan viihdyttävää jalkapalloa joten kannattaa suunnata yläkentälle näin kun vihdoin taas yleisöä saadaan ottaa peleihin.

TERVETULOA!

Tilastot

2 - 0

JyTy
(1-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi