TPK 2006 avasi loppusyksyn kierroksen kaikilla kolmella pelitiimillä
Julkaistu: 12.09.2021 00.00

TPK 2006 -joukkueen kaikki kolme pelitiimiä pelasivat tällä viikolla ensimmäiset loppusyksyn kierroksen pelit.

TPK Sininen

TPK Sininen aloitti pelit keskiviikkona 8.9. Somerolla vieraspelillä SoVoa vastaan.
Someron kenttä oli hyvässä kunnossa, sää poutainen, ja katsojatkin saivat nauttia buffan antimista.

TPK oli ensimmäisellä puoliajalla hieman unessa, ja vastustaja käytti tilanteen heti hyväkseen.
SoVo vei palloa taitavasti, käytti kaikki maalipaikat, ja laukoi pallon tarkasti TPK:n verkkoon.
Tauolle lähdettäessä tilanne oli SoVolle jo 5-0.

Toisen puoliajan alussa TPK otti pienen ryhtiliikkeen, ja sai jo kolmannella peliminuutilla pallon SoVon verkkoon.
Ajoittain TPK liikutti palloa todella taitavasti, mutta tästä huolimatta vastustaja oli vaan astetta parempi.
SoVo vei lopulta voiton lukemin 10-2.

TPK

Lauantaina 11.9. aamulla ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua, kun TPK pelasi ensimmäistä kertaa P15 Ykkönen -sarjassa.
Parkin kentälle vastustajaksi asteli PIF, joka oli tuttu vastustaja jo viime kierrokselta.
Uutta twistiä peliin sen sijaan toivat linjatuomarit, joita ei aiemmissa sarjoissa ja peleissä ole ollut.
Peli alkoi heti vauhdikkaasti, ja molemmat joukkueet lähtivät kovaa liikkeelle.
Ensimmäisen puoliajan alkupuolella TPK:lla oli ehkä hieman enemmän maalipaikkoja, mutta tilanne tasoittui puoliajan loppua kohden.
Jossain vaiheessa TPK:n päädyssä kolisivat niin sivutolpat kuin ylärimakin, mutta onneksi TPK:n puolustus oli kakkospalloissa hereillä, eikä vastustaja saanut palloa sisään.
Molemmat joukkueet pääsivät kuitenkin kerran juhlimaan maalia, ja tauolle lähdettiin 1-1 lukemissa.

Toinen puoliaika oli ehkä aavistuksen tasaisempaa, mutta varsinkin toisen puoliajan loppupuolella nähtiin TPK:lta todella hyvin rakennettuja kuvioita.
TPK:n johtomaali 2-1 syntyi n. 14 minuuttia ennen pelin loppua.
Tämän jälkeen paikkoja oli vielä kummallakin, mutta sekä maalivahdit että puolustukset olivat kärppänä paikalla purkamassa pallot pois omalta alueeltaan.

Lopputulos TPK:lle 2-1, ja näin TPK nappasi kauden avauspisteet.

TPK Valkoinen

TPK 2006 -joukkueen uusin pelitiimi - TPK Valkoiset - debytoi sunnuntaina 12.9. Liedossa pelaamalla Lieto Musta -joukkuetta vastaan.
TPK Valkoinen -joukkueessa oli mukana kaiken kaikkiaan neljä uutta pelaajaa, jotka ovat tullet mukaan TPK 2006 -joukkueeseen nyt kuluneen loppukesän ja syksyn aikana.

Osalle "vanhoista" pelaajista 8v8 -pelin pienempi kenttä oli aluksi hieman haastava, mutta pienen totuttelun jälkeen peli lähti rivakasti vauhtiin.
TPK Valkoinen sai heti alusta alkaen hyvän otteen pelistä, ja pelaajat saivat taitavalla pallonhallinnalla ja syöttöpelillä kikkailtua pallon jopa neljä kertaa vastustajan maaliin.
Tauolle lähdettiin siis 0-4 tilanteessa.

Toisella puoliajalla sama TPK:n iloittelu jatkui, ja pelaajat pelasivat hyvällä sykkeellä, ja viimeistelivät vielä viisi lisämaalia.
Muutaman kerran pallo kilahteli myös TPK:n tolppiin, mutta tällä kertaa vastustaja ei vaan hyvistä yrityksistään huolimatta saanut lauottua palloa maaliin asti.

Erityisen ilahduttavaa oli kuulla TPK Valkoisilta sitä kuuluisaa puhetta, jota valmennuskin peräänkuulutti ennen pelin alkua.
Maalituuletuksia tosin vielä jäätiin hieman kaipaamaan, vaikka muutaman maalintekijän toimesta niitä nähtiinkin.
Erityismaininta lähtee myös yhdestä puskumaalista, ja yhdestä volleystä - molemmat syntyivät uusien pelaajien toimesta.

Peli päättyi TPK Valkoisen 0-9 voittoon, ja sekä pelaajat että valmennusjoukot lähtivät hymy huulilla kolmen pisteen kanssa kotimatkalle.

Seuraavat TPK 2006 -joukkueen pelit nähdään vajaan viikon kuluttua:

Lauantaina 18.9.2021 TPK Sininen pelaa MaPS:ia vastaan Maskun Taponkedon kentällä.