TPK 2006 Sininen - FC KyPS
Julkaistu: 30.09.2021 00.00

Sunnuntain 26.9. aamupäivä oli viileä mutta aurinkoinen, kun TPK Sininen sai Kupittaalla vastaansa FC KyPS:n.

Syyskierroksen pelit ovat Sinisten osalta alkaneet aina samalla tavalla, eli jompikumpi joukkueista laukoo maalin aivan pelin alkumetreillä.
Niin kävi myös tällä kertaa, kun KyPS siirtyi 0-1 johtoon jo kolmen peliminuutin jälkeen.
Myös pelin toinen maali syntyi KyPS:n toimesta, joten vastustajan johtoasema vahvistui jo lukemiin 0-2.

Tämän jälkeen TPK Sininen sai kasattua rivinsä, ja paine siirtyi KyPSin päätyyn.
Pallo saatiin jo kertaalleen tolppaan, mutta edes kakkospallosta ei saatu sisään.
Aivan viime hetkillä ennen puoliaikaa vihellettiin TPK:lle pilkku, josta pallo lauottiinkin vuorenvarmasti maaliin.
Tauolle lähdettiin siis 1-2 tilanteesta.

Toinen puoliaika alkoi hyvällä sykkeellä.
Vastustajan puolustuksessa oli pientä sekoilua, ja TPK Sininen käytti tilanteen taitavasti hyväkseen laukomalla pelin tasoihin 2-2.
Tasoituksen jälkeen TPK:lle tuli muutaman minuutin suvantovaihe, ja KyPS pääsi takaisin johtoon.
Sen jälkeen alkoi armoton tasoituksen hakeminen, mutta yrityksistä huolimatta palloa ei saatu tolppaa lähemmäksi.
Vastustaja puolestaan sai muutaman vastahyökkäyksen, ja kävi nakkaamassa pari häkkiä lisää.

Tällä kertaa peli ei siis lihottanut TPK Sinisten pistesaalista, vaan pisteet lähtivät Kyröön tuloksella 2-5.
Pallollinen peli oli silti hyvää. Ainoa mikä jäi harmittamaan, oli se, että tälläkään kertaa ei ollut yhtään tuuria matkassa mukana.
Tolpat nimittäin menivät tasan 2-2, mutta maalit niistä olivat 0-2.
No, tätä ei nyt jäädä enää harmittelemaan, vaan matka jatkuu kauden päätöspeliin 10.10., jolloin vastaan astelee KSF Kemiöstä.
Tulkaa ihmeessä seuraamaan Turun vauhdikkainta fudista!

Seuraava TPK Sinisen peli on siis Sunnuntaina 10.10.2021 Kupittaan kentällä 2.