TPK 2006 Valkoiselle pisteet MynPalta
Julkaistu: 27.09.2021 00.00

Perjantaina 24.9.2021 Parkin kentälle saapui MynPa haastamaan TPK Valkoisen pelureita.
Sää oli viileä, ja myös tihkusade antoi oman mausteensa peliin.

TPK Valkoinen aloitti pelin terävästi, ja pääsi 1-0 johtoon jo viiden peliminuutin jälkeen.
Ensimmäisen puoliajan lopulla TPK:n keskittyminen kuitenkin hetkeksi herpaantui, ja vastustaja pääsi tasoittamaan tilanteen 1-1.
Toisen puoliajan alussa TPK:n syöttöpeli ja prässi oli hetkellisesti kokonaan hukassa, ja vastustaja rankaisi tästä välittömästi laukomalla kaksi maalia peräkkäin.

Tilanteessa 1-3 otti valmennus vaihtopelaajien kanssa pikapalaverin, jossa painottivat syöttelyn ja prässin merkitystä. Tämä tuottikin välittömästi tulosta, sillä TPK sai ensin kavennettua tilanteen lukemiin 2-3, ja tästä viisi minuuttia myöhemmin tasattua lukemat 3-3.

TPK Valkoisen hyvä ote jatkui aina toisen puoliajan loppuun asti, ja ratkaisumaali nähtiin vain 1 min ennen puoliajan loppua. Tämäkään ei vielä joukkueelle riittänyt, vaan lopullinen 5-3 niitti lauottiin vastustajan verkkoon aivan viimeisellä peliminuutilla.

Valmennus oli erityisen tyytyväinen joukkueen loppukiriin, ja loppuun asti taistelemiseen.

Seuraavan kerran TPK Valkoisten pelistä pääsee nauttimaan Perjantaina 1.10.2021.
Silloin vastaan astelee FC Inter Punaiset.
Peli Parkin kentällä alkaa klo 19:00.