MaPS - TPK Sininen 18.9.2021
Julkaistu: 18.09.2021 00.00

Lauantaina 18.9. jatkui TPK Sinisten piirisarjan kierros Maskussa pelillä MaPS:ia vastaan.

En tiedä johtuiko pelaajien suivaantumisesta edelliseen Somero-peliin, naapurikentällä treenaavista Helmareista vai aivan jostain muusta, mutta selkeästi pelaajat olivat tänään hienolla asenteella liikkeellä.

TPK Sininen aloittikin pelin heti räväkästi. Ensimmäinen maali tykitettiin vastustajan verkkoon jo reilun minuutin peliajan jälkeen, ja seuraava tästä jo n.7 minuuttia myöhemmin. Sen jälkeen peli rullasikin nätisti, vaikkakin toisinaan oli syöttöpelissä havaittavissa ehkä pientä hermoilua.
Ensimmäinen puoliaika oli silti onnistunut - varsinkin kahdesta kulmapotkusta tehdyt puskumaalit ilahduttivat valmennusta.
Puoliajalle lähdettiin 0-4 lukemissa.

Toisella puoliajalla meno oli syöttelyn osalta astetta parempaa, ja vaikka MaPS sai muutaman herkullisen maalipaikan, oli peli hyvin TPK:n kontrollissa. Toisella puoliajalla nähtiin vielä kolme TPK Sinisen maalia, ja näin ollen lopputulos 0-7 toi TPK Siniselle kolme pistettä.

Katsomosta tuli pelin jälkeen kommenttia, että olivat todistamassa ehkäpä jopa tämän vuoden parasta peliä.
Erityismaininta katsomosta lähtee TPK Sinisten puolustukselle, joka rakensi kentälle sellaisen muurin, mistä vastustaja ei vaan päässyt läpi - ei sitten millään.

Seuraava TPK Sinisten peli on sunnuntaina 26.9. FC KyPS:iä vastaan Kupittaan kentällä 2.