MaPS-TPK 2006 Sininen -peli päätti sarjakierroksen
Julkaistu: 03.09.2021 00.00

Keskiviikkona 1.9.2021 pelattiin Maskussa "Kevätkieroksen" viimeinen ottelu; MaPS-TPK sininen.

Keli oli kaunis, mutta tuulinen, ja peli lähti tasaisesti käyntiin.
Pelin edetessä pallo liikkui TPK:lla ehkä hieman nopeammin, mutta molempien joukkueiden puolustus toimi tehokkaasti, ja ensimmäinen puoliaika oli maaliton.

Toisen puoliajan alussa Masku pääsi kuin varkain TPK:n puolustuksen läpi, ja laukoi ottelun 1-0 avausmaalin.
Kuusi minuuttia myöhemmin sai TPK rakennettua taitavan hyökkäyksen, ja kuittasi tasoituksen 1-1.

Ottelun edetessä TPK-pelaajien taitava pallonhallinta sai valmentajat myhäilemään, että nyt näyttää hyvältä...

Toisen puoliajan puolessavälissä MaPS pääsi taas yllättämään, ja meni 2-1 johtoon.
TPK:n tasoitus tuli jälleen taitavan pallonhallinnan jälkeen, ja laidasta lauottiin taululle 2-2 lukemat.
Johtomaalia haettiin TPK:n toimesta loppuun asti, mutta yrityksistä huolimatta peli päättyi tasapeliin 2-2.

Valmentajat olivat pelin jälkeen tyytyväisiä pelaajien suoritukseen, ja kehuivat nähneensä juuri kauden parhaan pelin.
Tästä on hyvä jatkaa loppusyksyn kierrokseen, joka starttaakin heti ensi viikolla.

SoVo - TPK Sininen pelataan keskiviikkona 8.9.2021 Somerolla.