TPK 2006 voitti LoPS:n ja varmisti samalla lohkovoiton
Julkaistu: 28.08.2021 00.00

Lauantaina 28.8.2021 aamulla TPK 2006 -joukkue suuntasi kohti Loimaata, jossa pelattiin "kevät"sarjan viimeinen peli LoPS:ia vastaan.

Loimaan olosuhteet ovat mitä parhaimmat, eivätkä ne pettäneet tälläkään kertaa.
Saimme käyttöömme oman kopin, ja kentällekin pääsi lämmittelemään jo tuntia ennen.
Myös katsojia hemmoteltiin kunnon katsomolla ja buffetilla.

Ensimmäinen puoliaika alkoi vauhdikkaasti, mutta oli ehkä hieman enemmän TPK:n hallintaa.
LoPS pääsi toki myös muutamalle herkulliselle maalintekopaikalle, mutta TPK:n puolustus oli hereillä ja sai purettua pallon keskialueelle.
Noin 5 min ennen puoliajan loppua TPK sai viimein pallon vastustajan verkkoon, ja puoliajalle lähdettiin 0-1 lukemissa.

Toista puoliaikaa oli pelattu n.10 min kun TPK pääsi juhlimaan toista maalia.
Sen jälkeen TPK:n vauhti ja keskittyminen ehkä hetkeksi herpaantui, ja LoPS rokotti välittömästi laukomalla 1-2 kavennuksen.
TPK sai kuitenkin kasattua rivinsä nopeasti kuntoon, pelasi loppupelin tarkasti, eikä lisää maaleja enää nähty.
Peli päättyi TPK:n voittoon 1-2, ja TPK kipusi kolmen pisteen voimin sarjataulukon kärkeen.

Valmennus oli joukkueen kauden suoritukseen todella tyytyväinen.
Sarjan kahdeksasta pelistä viisi voittoa ja kolme tasapeliä on loistava suoritus.
18 pisteellä TPK 2006 nousi siis lohkon kärkeen, ja nousee loppusyksyksi P15 Ykköseen.

Loppusyksyn sarja starttaa jo heti syyskuun alkupuolella, joten silloin nähdään jälleen kentän laidalla!