TPK 2006:n piirisarja jatkui viikonloppuna

Lomat on lomailtu, ja kesätauko ohi.
Tänä viikonloppuna TPK:n molemmilla pelitiimeillä oli jälleen piirisarjan pelit.

TPK -joukkue aloitti omalta osaltaan jo lauantaina 7.8.2021 vierailemalla Paraisilla, jossa vastaan tuli lohkon ykkönen PIF.
Pelin ensimmäinen puoliaika oli selvästi PIF:n hallussa.
TPK:n pelaajilla oli tekemistä, että pääsivät edes maalipaikoille, ja silloinkin PIF:n puolustus sai katkaistua kaikki hyökkäysyritykset.
PIF teki myös pelin ensimmäisen maalin TPK:n verkkoon jo 14 peliminuutin jälkeen.

En tiedä mitä puoliajalla vaihtoaitiossa tapahtui, tai mitä kevätjuhlaliikkeitä valmennus tai pelaajat suorittivat, mutta toisella puoliajalla kentällä nähtiin ihan erilainen TPK.
Pelin hallinta, syötöt, puhe ja puolustus toimivat niin saumattomasti, että nyt oli PIF:n vuoro tehdä urakalla töitä päästäkseen edes TPK:n kenttäpuoliskolle, saati sitten maalipaikoille.

TPK:lla sen sijaan oli maalipaikkoja vaikka kuinka, mutta niistä ei vaan saatu tehtyä maaleja.
Yksi maali upposi kuitenkin PIF:n verkkoon, ja näin ollen peli päättyi lukemin 1-1 ja pisteet tasattiin.

TPK on tällä hetkellä lohkon kolmantena PIF:n ja TPS Valkoisen jälkeen.

Seuraava peli TPK-joukkueella on perjantaina 13.8.2021 TPS Valkoista vastaan.
Peli alkaa klo 18.15 Parkin Kentällä.

*****

TPK Sininen puolestaan matkasi sunnuntaina 8.8.2021 Kaarinan Piikkiöön, jossa vastaan saatiin PiPS 06-07 Musta.

Peli lähti heti alusta alkaen räväkästi liikkeelle, ja jo muutaman peliminuutin jälkeen taululla oli 0-2 lukemat TPK:lle.
Ensimmäisellä puoliajalla nähtiin vielä muutama maali lisää, ja tauolle lähdettiin 1-4 tilanteessa.

Toinen puoliaika olikin sitten TPK:n maalijuhlaa, ja onnistumisia tuli laajalla rintamalla.
Sinisten pelillinen ilme oli hyvä, pojat tekivät töitä hienosti ja pelin teemassakin (laitapelaaminen puolustajien kautta ja puhe) pysyttiin hyvin.
Lopputulos oli 1-11 ja kotiin lähdettiin kolme tärkeää pistettä taskussa.

Seuraava peli TPK Sininen -joukkueella on jo heti tulevana keskiviikkona 11.8.2021 UPK YJ -joukkuetta vastaan.