Kerho saa sunnuntaina vieraita pohjoisesta
Julkaistu: 05.11.2021 00.00

Kerho saa sunnuntaina vieraita pohjoisesta

Kerho kohtaa sunnuntaina 7.11 klo 13.30 Turun Samppalinnassa Tornion Palloveikot. Torniolaisilla on luvassa tuplaviikonloppu, jonka aikana he pelaavat ensin AU:ta vastaan Loimaalla ja sunnuntaina vastassa on TPK.

Vieraat ovat ehtineet pelata kolme matsia Kerhoa vähemmän. Neljästä ottelusta saldona on neljä pistettä. Sekä ToPV että Kerho ovat edellisissä peleissään kohdanneet JoSePan; torniolaiset onnistuivat kaatamaan punapaidat kotonaan lukemin 5-3, mutta Kerho taipui hankalan matsin jälkeen lukemin 4-1.

Kerho ei ole onnistunut vielä nappaamaan ensimmäistä kotivoittoaan Futsal-Liigassa, mutta nälkä näyttää kotiyleisölle on kova.

Kerhon konkariosaston Kari-Pekka Koivunen uskoo oman joukkueensa tekemiseen vaikka takana onkin kolmen ottelun tappioputki "Tappioputki katkeaa sillä, että jatketaan omaa hyvää tekemistä ja luotetaan siihen. Positiivisen ilmeen kautta!"

Koivusen mukaan erityisesti maaliteossa pitää parantaa "Ollaan luotu viime peleissä saman verran tai välillä jopa enemmän maalipaikkoja kuin vastustajat, mutta valitettavasti tämä ei ole näkynyt tulostaululla."

ToPV ei ole Koivuselle ennestään tuttu vastustaja "Mutta uskon, että saamme varmasti tosi hyvän väännön aikaiseksi."


Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi