Esittely
Ottelutilastot
HIFK - TPK TPK
2022 - Futsal U19 - P19 Futsal-Liiga
Klo 17:00 Latokartano LH 2
12
Hel

Latokartanon tanssit


HIFK - TPK 12.2.2022

Latokartanon areena odotti Kerhon urhoja Stadin kingien kanssa ja varsin jännittävä näytelmä saatiinkin aikaan. Molemmat joukkueet pyrkivät hanakasti maalin tekoon, luettakoon kuitenkin maalintekoyritykset sininuttujen hyväksi pienellä enemmistöllä. Pitkään näytti siltä, että pallotaiturit eivät onnistu yllättämään kumpaakaan veskaria, mutta sitten Kerhon sovittu kulmakuvio toimi, Rasse laittoi ihanan poikittaissyötön maalin eteen ja Eetu sai silpaista pallon vapaasti maaliin. Taukojohto 0-1 taskussa, ehkäpä ansaitustikin, lähdettiin tankkaamaan vähän mansikkamehua ja aatoksia toiselle puoliskolle.

Naapuri alkoi myllyttää ylivoimaa ja harmittavasti tulostakin tuli. Kaksi maltilla haettua laukaisupaikkaan ja kaksi maalia, tosin jälkimmäinen hieman tuurillakin ylähirrestä Vertin kantapäähän ja sitä kautta maaliin. Kovalla sykkeellä pelannut Juronen kuitenkin näytti osaamistaan ja pienen poikittaisliikkeen jälkeen pommitti vasurilla tasoituksen. Mutta ei auta itku markkinoilla, HIFK napautti vielä ylivoimalla yhden osuman. Kerhon vastaiskusta jäi kuti piippuun ja näin harmittava 3-2 tappio jätti pisteet Stadiin.

Kovaa ja hyvää yritystä löytyi kaikilta, pelisuunnitelmasta pidettiin kiinni, mutta naapurin kassarin hämähäkkijalat napsivat eittämättä hyvin suunnatut laukaukset torjunnoiksi. Lopun ylivoimapyöritykset jäivät torsoiksi turhan hätäilyn vuoksi, liekö pieni kenttä sitten ollut syynä.

Pyttykerho

🏆🏆🏆Juronen

🏆🏆 Rasse

🏆 Leo

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Futsal U19
«  Elokuu   »
Kategoriat