SalPa - TPK

Salo kht

Harjoitusottelut päättyivät tappioon

SalPa – TPK 4-1 (2-0)

Kerhon valmistautuminen kauteen päättyi selkeänumeroiseen tappioon Kakkosen kärkeä tavoittelevan Salpan käsittelyssä. Ottelun kuva oli selkeä. Vieraat antoivat pallonhallinnan kotijoukkueelle ja pyrki sitten iskemään vastaan. Tätä haittasi kuitenkin selkeästi oman pelirohkeuden puute ja lukuisat helpot syöttövirheet. SalPa myös tuli nopeasti kiinni pallolliseen, selkeästi nopeammin kuin Kolmosessa on totuttu.

Ottelun avausmaali nähtiin noin 20 minuutin pelin jälkeen, kun hyökkääjä blokkasi käsin pidellen TPK puolustajaa liikkumasta. Kalabaliikki oli valmis, mutta maali hyväksyttiin. Sisuuntunut Kerho pääsi muutamaksi minuutiksi peliin mukaan ja loi Marno Lastulalle vaarallisen maalipaikan kun lähestyttiin ensimmäisen puoliajan 30 minuuttia. Lastulan nosto meni kuitenkin maalin yli. Tästä vain noin minuutin jälkeen teki Joutsenlauma illan kauneimman maalin. Tyylikäs syöttö linjan läpi ja kaveri vapaaksi 16 sisään. Pallo toimitettiin varmasti Tuomas Leinon vartioiman maalin perukoille.

Toisen puoliajan alku olikin sitten TPKlta vähän parempaa pelaamista. Saatiin muutama syöttökuvio aikaiseksi ja palloa omille hyökkäyksessäkin. Tämän lopputuloksena päästiin kaventamaan numeroihin 1 – 2 Samuel Sibakovin viimeistellessä kun kellossa oli noin 55 minuuttia.

Kerhon etsikkoaika jatkui vielä muutaman minuutin, mutta SalPa lähti kuitenkin omille teilleen. Vaihdot vähän sekoittivat vieraiden muodon pysymistä ja tilanteita pääsi syntymään. Ottelun kaksi viimeistä maalia tulivat puskuilla, 3-1 oli keskitysmaali ja 4-1 kulmasta. Kerho yritti vielä nostaa pakkaansa lähtemällä prässäämään, mutta tulosta ei saatu aikaan.

Ottelu oli selkeä, maalintekotilanteet taisivat olla jotain 11-3. Tämä kuitenkin palveli ajatusta puolustuspelaamisen harjoittelemisesta.

Seuraavaksi mennään sitten tosimielellä kun Sunnuntaina 31.3. klo 18.30 Yläkentälle tulee EuPa, Regions Cupin merkeissä.