TPK 2 / TPK 3, Harjoitusottelu

LTU - TPK 2   2 - 4

Littoinen KHT

LTU - TPK 2 - Goljat vs Daavid

Kerhon miesten kakkosjoukkue on pelannut viimeiset viisi kautta piirin Kutosessa, jossa viime kauden hyvät esitykset palkittiin sarjanousulla Vitoseen. Kolmosjoukkue perustettiin tänä talvena ja uusi joukkue aloittaa taipaleensa Kutosesta.

Kakkosjoukkueen runko muodostuu viime kauden joukkueesta ja kolmosjoukkueen runko A-juniori ikäisistä pelaajista.

Joukkueissa pelaa yhteensä yli 40 pelaajaa. Joukkueet harjoittelevat yhdessä ja peleissä joukkueiden kokoonpanot tehdään tilanteen mukaan.

Joukkueet ovat pelanneet alku vuoden aikana neljä harjoitusottelua ja treenanneet kaksi kertaa viikossa. Uusia pelaajia otetaan mukaan ja tälläkin hetkellä mukana harjoituksissa on muutamia "tryout" sopimuksella.

Joukkueiden valmistautuminen kauteen on sujunut ihan mallikkaasti. Voisi jopa sanoa, että paremmin kuin yleensä alasarjajoukkueilla.

Oliko syynä viime syksyn sarjanousu vai joku muu, kakkosjoukkue sai talvella kutsun tulla viime lauantaina sparraamaan Nelosessa pelaavaa ja sarjakautensa reilun viikon päästä aloittavaa LTU:ta vastaan.

LTU oli joukkueelle uusi tuttavuus, paitsi että joukkuetta valmentaa entinen kerhon edustus joukkueen valmentaja. Nelosen tason vastus oli myös ensimmäinen kerta joukkueelle.

Lähtökohdat otteluun olivat selvät. LTU yrittää alun tulla kovaa prässäämällä ja ottaa pelin hallinnan itselleen.

Tähän kerhon kakkonen oli valmistautunut hyvin ja pääsikin yllättämään vastustajansa heti pelin alussa. Kokeneempi vastustaja ei osannut arvata että kerho aloittikin kovan prässin heti aloituksen jälkeen ja saikin pallon riistettyä. Helppo syöttö omille alaspäin, josta pitkä syöttö laitaan kohti kulmaa. Arvata saattoi että vastustajan laidat ovat korkealla, joten heidän alapuolellaan on tilaa. Ja kukas muukaan kuin viime kauden maalipyssy Wikke laidalta yksin läpi ja pallo verkkoon. Pelattu vajaa minuutti ja 0-1 kerholle.

Tämän jälkeen LTU aloitti kovan prässinsä ja saikin tasoituksen noin 10 min. pelin jälkeen kulmasta. Jokainen kerhon pelaaja oli kuitenkin huomannut että pystyy pelaamaan kokeneempaa ja kovaa prässäävää vastustajaa vastaan. Ja tiedossa kuitenkin oli että vastustaja ei pysty kauaa noin kovaa prässäämään.

Maalin jälkeen peli tasoittuikin ja kerho sai useasti pelattua pallon vastustajan kolmannekselle ja sai luotua maalipaikkoja.

Voikin sanoa, että maalien jälkeen ensimmäinen puoliaika oli tasaista. Pelin yksi käännekohta oli LTU:lle heppoisin perustein puhallettu rankkari, jonka kuitenkin Jesse maalissa torjui tyylikkäästi. Tämä loi itseluottamusta koko jengille ja tämä myös näkyi jokaisen pelurin naamasta tauolla.

Toinen puoliaika alkoi mihin ensimmäinen jäi, eli tasaisissa merkeissä. 5 min. pelin jälkeen kerho sai sivuvaparin noin 40 metristä, jonka edustus laina Joosu toimitti takatolpalle. Kärkimies Aatu nousi korkeimmalle ja puski pallon maaliin.

Tuon maalin jälkeen kuului "naksahdus" joko vastustajan selkärangasta, tai sitten heidän tulevan saunailtatilan kiukaasta, mutta suurin yritys heiltä loppui.

Kerho loi paikkoja ja odotteli pelin ratkaisevaa maalia. 75 min. kohdalla tuomari antoi ilmeisesti takaisin tuon ensimmäisen puoliajan virheensä ja puhalsi kerholle pilkun myöskin heppoisin perustein. Maalipyssy Wikke toimitti pallon jälleen maaliin ja peli oli selvä.

Tästä viisi minuuttia ja kerho pelasi nätin yhdistelmän ja kymppipaikan Amin juoksi keskeltä läpi pallon kanssa ja peliväline jälleen vastustajan maalivahdin selän takana verkoissa.

Lopussa vastustaja kaunisteli loppu numeroiksi 2-4 mutta voittajasta ei ollut epäselvyyttä.

Hieno peli koko kerhon kakkos porukalta!

Kakkosen ja kolmosen sarjakauden alkuun on vielä yli kuukausi, joten hyvältä näyttää.

Kerho kehrää kaikilla tasoilla!

Tilastot
LTU

2 - 4

(1-1)
1'MaaliWikstedt Aleksi
1'MaalisyöttöMinkkinen Sakari
50'MaaliOpacic Adrian
75'MaaliWikstedt Aleksi
80'MaaliLaanaya Amin
80'MaalisyöttöWikstedt Aleksi