11
HUH
19.00
TPK Edustus, Kolmonen

JyTy - TPK   

Yläkenttä KHT

Edustus jatkaa puhtaalla pelillä

Edustus jatkaa puhtaalla pelillä

JyTy-TPK 1-4 (0-0)

TPK pelasi Yläkentällä JyTyn "vieraana" kauden toisen sarjapelin. Vaikka molemmilla joukkueilla peräsimessä on futsalvalmentajat, niin peli pelattiin kuitenkin 11v11 isolla kentällä.

Itse peliin TPK lähti hienoisena ennakkosuosikkina, kun Lehtosen veljekset puuttuivat JyTyn ryhmästä. Peli alkoikin selvällä kaavalla, jossa kerho piti palloa ja JyTy vetäytyi. Kerho loi aina 2-3 paikkaa, jonka jälkeen JyTy iski vastaan ja loi yhden paikan. Tämä toistui läpi ensimmäisen jakson noin 4-5 kertaa, muttei hyvistäkään tonteista johtanut maaliin kummassakaan päässä.

Toinen puolisko alkoi samalla kaavalla, kunnes Joona Forsström pääsi tuikkaamaan maalinedestä 50 min kohdalla Kerhon johtoon. Joona oli työnsä tehnyt ja hänen tilalle Marno Lastula välittömästi maalin jälkeen. Peli avautuikin maalin jälkeen heti ja se sopi Kerholle. Tilanteille päästiin helpommin ja Joakim Julie pääsi kulman jälkitilanteesta laukomaan pallon takakulmaan komeasti. Tilanne 0-2 kun 60min oli taulussa.

Vaikka JyTy vielä muutaman kerran pääsi vaarallisesti iskemään vastaan, niin peli näytti jo ratkeavan. 70 min kohdalla syötön katko keskialueella ja Jyri Sundin nosti pallon yli ulkona olleen maalivahdin noin 35metristä ja peli oli taputeltu. Ja kun Jysky sai siirtää 80min kohdalla pallon tyhjiin takatolpalta, niin viimeisetkin selkärangan rippeet musertuivat vastustajalta.

Yliajalla pieni kauneusvirhe, kun lupaava hyökkäys kääntyikin vastahyökkäykseksi ja JyTy viimeisteli 1-4 loppulukemat.

Seuraavaksi vastus kovenee kun viikon päästä torstaina Paimion Samba-ryhmä saapuu Yläkentälle.

TPK – PaiHa to 18.4 klo 19:00

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi