TPK - PaiHa

Yläkenttä KHT

TPK kärsi avaustappion

TPK – PaiHa 1-2 (1-1)

Kauniissa säässä pelattiin, mutta peli ei ollut niin kaunista. No, nyt tuli sitten tappiosarake avattua. Kaksi ensimmäistä ottelua voitettiin, mutta tuttuun tapaan TPK kompuroi yllättävissä otteluissa.

Ottelun kuva oli melkoisen selvä TPK vei ja PaiHa yritti prässätä. TPK sai kuitenkin luotua tilanteita ja pääsi jo ylärimaankin erikoistilanteen jälkeen Jyri Sundinin puskusta. Pallo palasi hyvin peliin, mutta ei TPK pelaajien jalkoihin.

PaiHan avausmaali tuli jo 10 minuutin kohdalla, kun yksi Paimiolaisten brasseista, Pedro Lucas, pääsi juoksemaan läpi, Kerhon huonon keskikentän ja puolustuksen yhteistyön ansiosta. Varma sijoitus alanurkkaan ja peli oli 0-1.

Kerho pääsi kuitenkin jatkamaan hallintaansa ja tasoitus syntyi 19 minuutilla Marno Lastulan toimesta. Keskityksen jälkeinen pallo takanurkkaan ja peli tasoihin, 1-1.

Nämä numerot säilyivätkin puoliajalle, vaikka tilanteita oli molemmin puolin. Kerho oli kuitenkin hallitseva.

Toisen puoliajan alussa tuli jobinpostia kun kapteeni Sundin jätti kentän pienen vamman myötä. Lisäksi vakiomiehistä sekä Lastula ja Nygård vaihdettiin ennen kuin pelistä oli 70 minuuttia täynnä. Kerho kuitenkin loi tilanteita edelleen ja omasi kaikki mahdollisuudet ratkaista ottelu. Lisää ongelmia tuli kun Marnon tilalle tullut Joona Forsström ja Tatu Lemmetty törmäsivät maalintekoa tavoitellessaan. Forsström vaihtoon oltuaan kentällä 17 minuuttia. Kaikki vaihdot oli sitten käytetty.

Välittömästi tämän sekasotkun jälkeen pääsi Pedr Lucas jälleen läpiajoon puolustuksen kompuroitua ja varma viimeistely vei vieraat 1-2 johtoon, 83 min.

Kerho haki vielä tasoitusta, mutta eipä sitä tullut. Voi kyllä sanoa että vähän huonoakin tuuria oli mutta myös peiliin pitää katsoa. Ottelut pitää pystyä ratkaisemaan omin voimin.

Lauantaina on sitten ensimmäinen saaren ottelu, vastassa JIK.