Masku - TPK

Masku Taponketo KHT

Maskulta ei saatu pisteitä

Masku – TPK 3 – 0 (0-0)

Kerho ei saanut tappioputkeaan poikki vielä ennakkosuosikki Maskua vastaan. Ottelun ensimmäinen puolisko oli kuitenkin täynnä mahdollisuuksia. Vieraatkin saivat oman pelinsä toimimaan ja paikkojakin saatiin luotua. Lisäksi joukkueen ryhmitys kentällä tuntui toimivan Maskun pelitapaa vastaan. Peliä päästiin ohjaamaan laidoille ja hidastettua siellä.

Kerholla oli muutama todella vaarallinen paikka. Marno Lastula pääsi kertaalleen vapaaksi, mutta laukaus suuntautui kohti maalivahtia. Kulmatilanteiden myötä saatiin myös muutama hässäkkä aikaiseksi. Tulosta ei kuitenkaan saatu. Maskulla oli ensimmäisellä jaksolla yksi tolppalaukaus. Ehkä parasta Kerhoa muutamaan peliin nähtiin tällä ottelun ensimmäisen jakson aikana.

Toisen puoliajan aivan ensimmäiset minuutit olivat myös ihan ok. Valitettavasti kuitenkin kohtalo iski sormensa peliin, ihan perustilanteessa helpon tuntuinen pallo lipsui omasta pelaajasta maaliin. 1-0, 54 min.

Tämä näytti vieneen itsetuntoa vierasjoukkueelta ja Masku pääsi paremmin peliin. Lisäksi iso kenttä alkoi tuntua kapealla materiaalilla liikkeellä olleeseen joukkueeseen. Kerho kuitenkin yritti vielä tuoda peliä tasoihin. Jyri Sundin ja Marno Lastula pääsivät laukomaan, valitettavasti kuitenkin tuloksetta. Ottelun ratkaisu tuli kun keskikentällä menetettiin helposti pallo ja Masku pääsi siitä juoksemaan pystyyn. Tilanne oli jo kuivumassa kasaan päätyviivalla, mutta selkeän rikkeen jälkeen pallo vietiin pilkulle. Niclas Forssin viimeistely oli tyylikäs. 72 min, 2-0.

Ottelun loppulukemat viimeisteli yliajalla ex TPK, Eemeli Jäspi (o.s. Laaksonen). Hän siirsi pallon tyylikkäästi yli vastaan tulleen Tuomas Leinon. 90+2 min, 3-0.

TPK sai ottelussa hyvän alun, mutta ei tulosta sinä aikana. Sitten hiukan epäonnea ja lopulta vahvempi Masku vei pisteet. Kerholla puuttui ottelusta mm Wahlsten, Julie, Kiiski, Jokela, Autio, Lehtonen, Hellggren, Mattila, Lemmetty, Kuhmola ja Polvinen, siinä olisi ihan toimiva aloitus myös.

Mukava oli nähdä hyvä ottelu nuorelta Joonas Lehtoselta, syntynyt 2002. Lisäksi kentälle pääsi Emil Hendriks, syntynyt 2003. Hyvä nähdä että aktiivisia ja kyvykkäitä pelaajia on tulossa.

Kohti parempaa! Seuraava ottelu Ahvenanmaalla la 1.6 FC Åland - TPK.