6
KES
18.30
TPK Edustus, Kolmonen

TPK - Peimari UTD  

Kisapuisto KHT

Murskatappio

TPK – Peimari Utd 0 – 5 (0-2)

Hellekupolin alla pelattu Kolmosen ottelu päättyi kotijoukkueen raskaaseen tappioon. Valitettavasti tämä oli jo 7 peräkkäinen tappio TPK:lle Kolmosessa.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli ihan hyvää peliä Kerholta. Se pääsi voimakkaasta prässistä huolimatta hyviäkin tilanteita, sai useita kulmia ja muutaman hyvän keskityspallon maalille. Pelissä mentiin 36 minuuttia tasalukemissa ja melkein voisi sanoa Kerholla olleen paremmat tilanteet siihen mennessä. Ensimmäinen kulmapotku tuotti tulosta Peimarille. Matala keskitys etualueelle ja siitä pallo sisään etutolpalla seisseen puolustajan ja tolpan välistä. Kaikki katsomossa eivät edes nähneet pallon menneen maaliin vaan kuvittelivat sivuverkkoa.

Ennen toista maalia Kerho sai vielä pelin kulkemaan ja oli täysillä mukana pelissä. Ensimmäisen puoliskon viimeisellä minuutilla sai Samuli Vihervirta ensimmäisen maalinsa upeasta vedosta noin 20 metristä takanurkkaan. Puolustus valui hiukan turhan paljon ja tilanne käytettiin hyväksi.

Toinen puoliaika alkoikin sitten synkemmissä merkeissä kun jo viiden minuutin jälkeen karkasi Peimari kolmen maalin johtoon. Peli oli sillä taputeltu. Kaksi viimeistä maalia tulivatkin sitten hyvin tehtyinä ja sarjakärki osoittautui voittamattomaksi.

TPK:n pelissä oli paljon hyvää, erityisesti ensimmäisellä puoliajalla. Valitettavasti kuitenkin tehottomuus ja itseluottamuksen puute vaivasivat. Kerhosta pitää kyllä mainita hyvän ottelun pelanneet Tomi Kiiski ja Henri Hellgren sekä pikkuhiljaa pelikuntoon toipuva Joosu Hertsi. TPK:n peliä häiritsi kuitenkin fyysisyyden puute. Positiivista oli kuitenkin kyky rakentaa ensimmäisellä puoliajalla peliä vahvan prässin alta.

Sunnuntaina kohdataan SoVo klo 19.00 Kupittaa 5. Taistelua TPK!

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi