Esittely
Ottelutilastot
TPK - Peimari UTD
2019 - TPK Edustus - Kolmonen
Klo 18:30 Kisapuisto KHT
6
Kes

Kotipeli Pansiossa


TPK – Peimari, Torstaina 6.6. klo 18:30 Kisapuisto KHT, Pansio

Evakkoon joudutaan pelaamaan Kolmosta Torstaina, kun sarjakärki Peimari saapuu paikalle. Vieraat ovat vielä sarjassa ilman tappioita ja viimeiset kaksi ottelua ovat olleet muita ennakkosuosikkeja PIF ja Maskua vastaan ja päättyneet vähämaalisiin tasureihin. Ainoa pettymys heillä taitaa olla huhtikuun kuukauden otteluna pelattu 0-0 tasuri PaiHaa vastaan.

Kovasti ulkomaalaistaustainen Peimari ei välttämättä pelaa kaunista futista, mutta taisteluasenne ja taito 1vs1 tilanteissa ovat voimaa. Toki mukana on vahvoja ja tunnettuja sarjajyriä kuten Vihervirta ja Salmiosalo. Viime kaudella joukkueiden molemmat kohtaamiset päättyivät Peimarin 3-1 voittoon.

Kerho saa vihdoin kokoonpanoaan kuntoon ja penkillekin löytyy hyviä pelaajia. Kovan kuorman ovat tänä vuonna kantaneet Mirko Sillanpää ja Jyri Sundin, molemmilla täydet minuutit kaikissa Kolmosen otteluissa. Kisapuistossa nähdään taas mukana yksi joukkueen parhaimmista pelaajista, Joakim Julie. Hän palasi reissusta Ahvenanmaalle mukaan ja pelasikin kärjessä erittäin vahvasti. Saa nähdä mihin päävalmentaja Vainio sijoittaa hänet tällä kertaa.

Kerhon parhaat maalintekijät tällä kaudella kolmella maalillaan ovat olleet Sundin ja tutusti Marno Lastula. Valitettavan vähän on kuitenkin maaleja tullut, vaikka tilanteita onkin luotu täysin riittävästi. Useassa ottelussa TPKlla on ollut hyvä ensimmäinen jakso, mutta jalat ovat loppuneet toisella, kun penkiltä ei ole tullut riittävästi apuja. Nyt tilanne pitäisi siis olla toinen.

Treeneissä on ollut hyvää meininkiä ja jopa kuntoharjoitteita on tehty. Pelitapaa on hiottu ja haettu positiivisia onnistumia. Toivottavasti tämä näkyy myös kentällä.

Tervetuloa kannustamaan TPK voittoon!

Murskatappio


TPK – Peimari Utd 0 – 5 (0-2)

Hellekupolin alla pelattu Kolmosen ottelu päättyi kotijoukkueen raskaaseen tappioon. Valitettavasti tämä oli jo 7 peräkkäinen tappio TPK:lle Kolmosessa.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli ihan hyvää peliä Kerholta. Se pääsi voimakkaasta prässistä huolimatta hyviäkin tilanteita, sai useita kulmia ja muutaman hyvän keskityspallon maalille. Pelissä mentiin 36 minuuttia tasalukemissa ja melkein voisi sanoa Kerholla olleen paremmat tilanteet siihen mennessä. Ensimmäinen kulmapotku tuotti tulosta Peimarille. Matala keskitys etualueelle ja siitä pallo sisään etutolpalla seisseen puolustajan ja tolpan välistä. Kaikki katsomossa eivät edes nähneet pallon menneen maaliin vaan kuvittelivat sivuverkkoa.

Ennen toista maalia Kerho sai vielä pelin kulkemaan ja oli täysillä mukana pelissä. Ensimmäisen puoliskon viimeisellä minuutilla sai Samuli Vihervirta ensimmäisen maalinsa upeasta vedosta noin 20 metristä takanurkkaan. Puolustus valui hiukan turhan paljon ja tilanne käytettiin hyväksi.

Toinen puoliaika alkoikin sitten synkemmissä merkeissä kun jo viiden minuutin jälkeen karkasi Peimari kolmen maalin johtoon. Peli oli sillä taputeltu. Kaksi viimeistä maalia tulivatkin sitten hyvin tehtyinä ja sarjakärki osoittautui voittamattomaksi.

TPK:n pelissä oli paljon hyvää, erityisesti ensimmäisellä puoliajalla. Valitettavasti kuitenkin tehottomuus ja itseluottamuksen puute vaivasivat. Kerhosta pitää kyllä mainita hyvän ottelun pelanneet Tomi Kiiski ja Henri Hellgren sekä pikkuhiljaa pelikuntoon toipuva Joosu Hertsi. TPK:n peliä häiritsi kuitenkin fyysisyyden puute. Positiivista oli kuitenkin kyky rakentaa ensimmäisellä puoliajalla peliä vahvan prässin alta.

Sunnuntaina kohdataan SoVo klo 19.00 Kupittaa 5. Taistelua TPK!

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Lisää uutisia
Turun Pallokerho ry
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
 
Kategoriat