TPK 2 / TPK 3, Vitonen

KuuLa - TPK 2   2 - 2

Yläkenttä KHT

Niin lähellä, mutta kuitenkin niin kaukana

Kerho kakkosen taival miesten vitosessa jatkuu vieras matkalla Yläkentän auringon hellään syleilyyn kun KuuLa isännöi kerhoa.

Ottelun alkuun isännät ottavatkin heti kuskin paikan eivätkä anna sitä kerholle, niinkuin monet muut joukkueet tällä kaudella. Kerho löytääkin itsensä useaan otteeseen vaikeista paikoista ensimmäisellä puoliajalla. Mutta takaosumilta säästytään kiitos kerho kassari Dan ”Kopo” Kopolan, joka piti hienoilla torjunnoillaan kerhon pelissä mukana! Muutama komea torjunta on oikeastaan kaikki mitä ensimmäisestä puoliajasta on positiivista sanottavaa kerholauman pelistä. Vaikeissa asetelmissa siirrytään tauolle tulostaulun näyttäessä kiikareita 0-0.

Toisella puoliajalla nähdään iso muutos kerhon pelissä kun linjojen välit vihdoin hieman pienentyvät ja kerho alkoi voittaa kakkospalloja. Ikävä kyllä ottelussa alkaa tapahtua vasta viimeisen 20 minuutin aikana kun KuuLan toppari pääsee lataamaan unelmakudin ja Kopon käsien kautta pallo maaliin. 1-0 isännille.

Sitten nähdäänkin ottelun käänne kohta, kun kerhosamba alkaa soimaan KuuLa puolustuksen uumenissa. Kerho saa hyvän tilanteen aikaiseksi kun Markus ”Nevu” Nevalainen toimittaa pallon ”kaikkien yli” ja Adrian ”Kun Aatuero” Opacic sijoittaa pallon ohi KuuLa veskarin ja tasoittaa tilanteeksi 1-1!!!

JA VAIN 2 MINUUTTIA EDELLISESTÄ KUN JOHN THU PELAA PALLON FATON ”Baba” KRASNIQILLE JOKA TÖÖTTÄÄ KERHO URANSA ENSIMMÄISEN OSUMAN TÄRKEÄÄN PAIKKAAN!!! 1-2 kerholle! Ja matka jatkuu,,, mutta niin epäonnisesti kun sivurajan jatkotilanteesta KuuLa pääsee nikkaamaan loppulemiksi 2-2....

Huono ensimmäinen puoliaika ja oikeastaan huonot 80 minuuttia ja 10 minuuttia esimerkki futista ja vastustaja oli aivan purjeissa. Tällä kertaa se riitti onneksi tasapeliin.

Gary Lineker sen sanoi jo vuonna 1990 "Jalkapallo on yksinkertainen peli. 22 miestä jahtaa palloa 90 minuutin ajan, ja lopussa Kerho ei vaan suostu häviämään."

Seuraavassa ottelussa vastaan tulee aina paha AKT maanantaina 27.5. Raunistulassa. Kerho haluaa tästä 3 pistettä.

Tilastot
KuuLa

2 - 2

(0-0)
84'MaaliOpacic Adrian
84'MaalisyöttöNevalainen Markus
86'MaaliKrasniqi Faton
86'MaalisyöttöThu John