TPK 2 / TPK 3, Vitonen

FC NuoTeePee - TPK 2   1 - 4

Lieto KHT

Kerhon kakkonen haki pisteet Liedosta

Miesten kakkonen kohtasi perjantai illan vierasottelussa, ja Vitosen sarja-avauksessa, FC NuoTeePee:n.
Joukkueet olivat sarjaottelussa kohdanneet viimeksi neljä vuotta sitten. Kerhon sen aikaiset A-juniorit vasta opettelivat pelaamaan miesten sarjassa ja Nuolemon miehet antoivat molemmissa otteluissa oikein "isän kädestä". Neljässä vuodessa tapahtuu kuitenkin ihmeitä suuntaan jos toiseen.

Vaikka joukkueiden virallisesta kohtaamisesta oli jo se neljä vuotta, oli vastustajan pelitapa tiedossa hyvissä ajoin ennen ottelua, ja tähän oltiin valmistauduttu huolella. Vastustajan pitkät avaukset koitetaan estää ja pyritään pitämään heidän erikoistilanteet minimissä.

Kerho otti heti pelin alussa kuskin paikan ja hallitsi palloa. Ihan loistavia maalipaikkoja ei saatu alussa luotua, mutta vastustajan pitkän pelaaminen saatiin estettyä korkealla prässillä.
14. minuutin pelin jälkeen Kerhon laituri Wikke pelaa kulman tuntumassa pallon alaspäin ja laitapakki Laihinen koittaa (omien sanojensa mukaan vetää) keskittää pallon maalille. Kerhon onneksi tämä laukaus-keskitys painuu suoraan ilmassa maaliverkkoihin ja 0-1 taululle.
Peli jatkuu samalla tavalla, Kerho hallitsee palloa ja menetyksen jälkeen prässää pallon itselleen takaisin. Puolen tunnin pelin jälkeen Kerhon pelitapa tuottaa taas tulosta. Wikke riistää korkealla pallon ja syöttää maalin eteen, josta Aminin on helppo työ pistää pallo toisen kerran maaliin.
Puoliajan lopulla alkaa sinisten pelaamisessa näkymään jo pientä väsymystä ja tämän takia linjojen välit pääsevät kasvamaan. Vastustaja ei kuitenkaan pääse vieläkään kunnon maalipaikoille, eikä käytä hyväkseen pientä etsikkoaikaansa.

Toinen puoliaika alkaa samalla kaavalla kuin ensimmäinen, Kerho pitää palloa ja vastustaja pyrkii pitkillä nopeasti eteenpäin. Siniset saavat luotua muutaman hyvän maalipaikan, mutta vastustaja ei juurikaan. 60. minuutin kohdalla korkeaprässi toimii jälleen kun Aatu riistää pallon pois vastustajan topparin jalasta ja karkaa läpiajoon. Pallo kolmannen kerran ohi vastustajan maalivahdin.
Tämän jälkeen taas alkavat vierasjoukkueen jalat väsähtää, välit kasvavat, ja vastustaja pääsee kerta toisensa jälkeen hyökkäyksiin. Pelikello näyttää 72 minuuttia ja kotijoukkue tekee tyypillisen maalinsa. Pitkä krossi takatolpalle ja pusku maaliin. TPK:n maalissa varman pelin pelannut Jesse on tässä kohtaa voimaton.
Maalin jälkeen NuoTeePee nostaa lisää vihreä paitaisia pelaajiaan ylös ja tämä avaa sinipaidoille monta hyvää ylivoimahyökkäystä. Ratkaisevaa maalia ei kuitenkaan tule kuin vasta 89. minuutilla. Jonh kaadetaan rankkarialueella ja Wikke hoitaa varmasti pallon maaliin pilkulta.

Vaikka Kerhon jalat väsyivät ei vastustaja saanut kuitenkaan maalinsa jälkeen kunnon loppukiriä aikaiseksi ja näin sarja avataan vierasvoitolla 1-4.

Kerhon miesten kakkosen kausi jatkuu jo heti tulevana maanantaina kotiottelulla FC Komaria vastaan. Ottelu pelataan Raunistulan KHT:lla klo 19.45 alkaen.

KERHO KEHRÄÄ KAIKILLA TASOILLA!

Tilastot
FC NuoTeePee

1 - 4

(0-2)
14'MaaliLaihinen Wille
14'MaalisyöttöWikstedt Aleksi
30'MaaliLaanaya Amin
30'MaalisyöttöWikstedt Aleksi
60'MaaliOpacic Adrian
64'VaroitusOpacic Adrian
83'VaroitusHvitfelt Topias
89'MaaliWikstedt Aleksi
89'MaalisyöttöThu John