TPK 2 / TPK 3, Vitonen

TPK 2 - FC Komar  1 - 0

Raunistula KHT

Paluu kotikentälle

Kerho kakkonen otti kauden toisen voiton Raunistulan kotikentällä ja näinollen palaa voitokkaasti takaisin sinne missä se niin maukkaasti viime kauden päätteeksi ratkaisi mestaruuden kutosesta.

Ottelu alkaa tasaisissa merkeissä tilanteita tulee molempiin päihin, mutta ensimmäisestä tosi paikasta vastasi Komar joka pääsee noin 5metristä laukomaan mutta kerhon onneksi Jesse on alueensa kingi ja hän koppaa vedon ongelmitta. Kerho puolustaa tiivisti ja odottaa iskun paikkaa ja ensimmäinen oiva maalinteko tilanne avautuu kun kerhon tulokas Arian pääsee hyvän syöttö yhdistelmän jälkeen veto paikalle mutta ensimmäinen maali jää vielä tekemättä sillä pallo lähes tulkoon nuolaisee tolppaa ja menee takanurkasta ohi.

Komar puolestaan vastaa ensimmäisellä puoliajalla myös ottelun parhaasta maaliteko paikasta kun hyökkääjä pääsee yllättäen läpiajoon, mutta jälleen kerran kerho veskari Jesse näyttää kuka on raunistulan isäntä ja torjuu laukauksen ongelmitta.

Kerho saa selvästi boostia hyvistä Jessen torjunnoista ja alkaa luomaan maalipaikkoja ja kun tuttu kerho samba alkaa rullaamaan yläkerrassa, seuraavana kerhon pelaajista maalia pääsee yrittämään myös täksi kaudeksi joukkueeseen liittynyt Zanko jonka epäonneksi kova vasemman jalan veto viuhahtaa vain vähän ohi Komar maalin joten tauolle siirrytään 0-0 lukemissa ja hienoisessa kerhon myllyssä kuitenkin.

Toisen puoliajan alkuun kerho lisää kierroksia ja näyttää Komarille miten sitä jalkapalloa kuuluu pelata ja turha pitkän roiskiminen loppuu ja kerho alkaa toden teolla hakea johtomaalia joka nähdäänkin jo heti toisen puoliajan alkupuoliskolla kun John vapauttaa Wikken joka pääsee vetämään vasemmalla jalallaan ja pallo komeasti takanurkkaan 1-0 kerholle!

Ottelun toisen jakson loppu on kovaa vääntöä joskin hieman alkaa jalka painaa molemmilla joukkueilla, sen suurempia maalipaikkoja ei enää synny, ottelu päätty näinollen kerhon 1-0 voittoon.

Kausi Vitosessa on alkanut hyvin ,seuraavaksi taistellaan pisteistä Raisiossa torstaina 9.5 klo.19.30 Raifua vastaan.

Tuota peliä ennen alkaa myös miesten kutonen kerhon miesten 2/3 joukkueen osalta ja tulevana sunnuntaina 5.5. Raunistulassa vastaan asettuu FC-Turku klo.13.00

#ETENEE

Tilastot

1 - 0

FC Komar
(0-0)
70'MaaliWikstedt Aleksi
70'MaalisyöttöThu John