Raunistula KHT

TPK 2 - AKT

Kerho kakkonen jatkaa matkaansa Turun piirin Vitosessa kun Estadio de Raunistulan sametille saapuu vieraaksi AKT.

Ennakkoon tuttu ja ärsyttävä vastustaja.

Ensimmäinen puoliaika onkin kerhon osalta aikamoista hermoilua sekä erittäin huonoa pelaamista muutamaa hyvää hyökkäystä lukuunottamatta. Ja sitten notkahtaakin ensimmäisen kerran kun kerhon hyökkäys prässää huonosti, AKT keskikenttä pääsee laittamaan pitkän ristipallon joka tavoittaa laitahyökkääjän. Muutama tikki sisään ja komea veto ohi kerho kassari Dan ”Kopo” Kopolan. 0-1 vieraille.

Ensimmäisestä puoliajasta ei juuri muuta mainittavaa, eikä toinen puoliaika ole yhtään sen parempi.

Tuntuu kuin kerho pelaajat pelkäisivät vastustajaa. Mennään vähän puolivaloilla tilanteisiin eikä varsinaista voitontahtoa näy kentällä.

Ja niin vain pääsee AKT vaaralliseen hyökkäykseen kerta toisensa jälkeen ja yksi niistä päättyy siihen, että AKT pelaaja kaatuu boksissa. Markus ”Nevu” Nevalainen puhuu itselleen punaisen kortin ja pallo viedään pilkulle. Kerhon onneksi kaikki seuran maalivahdit tuntuvat olevan rankkari spesialisteja ja tämä häränpieru veto jää varmasti Kopon hyppysiin.

Kerhon loppukiri jää kovin vaisuksi vaikka AKT:kin palkitaan joulukortilla ja loppu mennään tasavajaalla. Maalinteko paikkoja ei juurikaan synny ja vastustaja vie pisteet mennessään.

Kaikki loppuu aikanaan ja näin kävi myös kerhon kakkosen putkelle. Vuosi ja muutama päivä yli kun joukkue ei hävinnyt sarjapeleissä yhtään ottelua. Vuoden tappioton putki on hieno saavutus missä sarjassa vaan, ja vielä kun välissä oli sarjanousu, niin se tuo vielä lisäarvoa saavutukselle.