TPK B 03, P17 Kolmonen

PaiHa/FC Halikko YJ - TPK 03

Paimio KHT

PaiHa - TPK/TuKV YJ 6-2 (3-2)

Kerhon sininutut matkasivat metsästämään avausvoittoa Paimion keinonurmelle, tällä kertaa mukana oli poikkeuksellisesti neljä vaihtomiestäkin. PaiHa puski alusta asti vahvasti hermostuneesti pelanneen Kerhon päätyyn ja 6 minuutin kohdalla vaparin jälkeen ei saatu aikaan kunnon purkua, niinpä vapaa pallo täräytettiin voimalla häkkiin 1-0. Kerho sai hiukan omaa peliään käyntiin, vaikka mitään yltiöpäistä syöttörumbaa ei nähtykään. Pakki pelasi alaspäin aavistuksen pehmeästi, Emil nuuhkaisi katetun pöydän, riisti pallon veskarilta ja pussitti tyhjiin 1-1 tasoituksen. Rivakka kärkimies pujotteli tyylikkäästi laatikkoon ja laittoi sijoituksen takanurkkaan muutama hetki tasoituksesta. Eikä kauaa edellisestä, kun kierteinen laukaus 20 metristä venytti 3-1 osumalla verkkoja. Ja lähes yhtä nopeasti hurlumhei-tyyliin mentiin kohti paimiolaisten maalia, kulmassa havaittiin pientä sekoilua, Emil latasi keskityksen maalille ja Teemu nikkasi polvella tms 3-2 kavennuksen.

Ensimmäisen jakson hermostuneisuus ei päästänyt Kerhoa otteestaan ja toinen jakso oli paimiolaisten otteessa. Oma heitto hyökkäyspäässä kääntyi nopeasti, veto takatolpalta meni onneksi yli ja ohi. Sitten paukahti hurja veto keskeltä, mutta Vertti torjui tyylikkäästi tilanteen kulmaksi. Nopea vastahyökkäys puhkaisi Kerhon linjat ja kärkimies hööki sijoituksen 4-2 tunnin pelin jälkeen. Epäselväksi jäänyt merkkaus kulmatilanteessa realisoitui puskuosumana ja loppuluvut 6-2 näpäytettiin läpijuoksusta.

Kentän keskusta jää tällä haavaa liian avoimeksi, vastustajat käyttävät tilan hyväkseen ja itsellä on kiire koko ajan. Ryhmityksen venyminen on ongelma. Tänään kuitenkin nähtiin, että joukkueessa on iskukykyä, joten hieman napakammalla oikea-aikaisella liikkeellä kohti uutta matoa koukussa.