TPK B 03, P17 Kolmonen

Peimari UTD - TPK 03

Sauvo OP-Hakkispaana KHT

Peimari UTD - TPK/TuKV YJ 11-1 (3-1)

Koulujen loppua ja suven alkamista juhlistettiin ohuilla kokoonpanoilla molempien joukkueiden osalta: kotijoukkueella oli nimellisesti yksi vaihturi, Kerholla tasan kentällinen pelureita. Lisäksi Kerholta puuttui 4-5 avainpelaajaa, joten mitään suurta ei pelistä odotettu ennakkoon. Peimari painoikin peliä vahvasti kohti Kerhon maalia ottelun alusta asti, mutta puolustuslinja ja Nikon pari komeaa torjuntaa piti lukemat nollilla aina 21 minuutille asti, jolloin rajaheitto lingottiin boksiin ja pienen kimpoilun jälkeen veto sujahti etunurkasta sisään. Lähes samaa kimpoilua nähtiin 2-0 osumassa, 3-0 siivottiinkin sitten tyhjiin kommunikaation puutteen vuoksi. Kerho sai kuitenkin paikkansa jakson lopulla, Ossille avautui paikka, mutta veto suuntautui rukkasiin ja siitä edelleen kulmaksi. Kulman jatkotilanteessa Voutilainen pisti pallon maalin eteen ja pakki vuorostaan napautti kuulan polvella omiin, 3-1 noin 35 minuutin kohdalla. Muita merkintöjä ei nähtykään ensimmäisella jaksolla.

Toisen jakson alku näytti vähän reippaammalta Kerhon osalta, mutta nopeasti palattiin päiväjärjestykseen ja paine omalla maalilla kasvoi. Paine purkautui aina kahdeksan lisämaalin verran, joista osa meni ihan tilannepehmeyden piikkiin. Osittain myös selvä tappiotilanne alkoi näkyä liikkeessä ja yrityksessä, mikä sinänsä on ymmärrettävää.

Runkopelaajiin puute näkyi omassa pelinrakentelussa, sitä ei saatu käymään millään. Sinänsä täydellä miehityksellä olisi ollut saumaa taistella voitosta, mutta tänään näin. Tästä ei siis kannata ottaa turhan suuria murheita vaan lähteä uudella innolla keskiviikkona PIFfiä paistamaan.