2
HEL
09.20
Futsal B-jun, P17 Futsal Ykkönen

TPK TPK - Lieto P04 Punamusta  

Kupittaan Palloiluhalli 3

TPK - Lieto P04 Punamusta 1-1 (1-1)

Muistiinpanojen mukaan ottelu LiePaa vastaan oli Kerhon osalta jähmeää liikettä ja pallonhautomista. Mikä lie sitten jäykistänyt sininutut, aikainen aamu vai liian jöpökkä kaurapuuro, tiedä häntä. Joka tapauksessa neljän minuutin pelin jälkeen naapurin kassari linkosi pitkän avauksen, joka leijaili puolustuksen kampauksen yli hyökkääjän tohveliin ja siitä zipillä Vertin yli verkkoon. Ja runsaat kolmetoista minuuttia piti ottelua seurata, että nähtiin kuinka Leo paukautti hurjan niitin keskeltä kenttää ylähirteen, siitä pallo kimposi veskarin takaraivoon ja edelleen maaliin. Kerholle tarjottiin jakson loppuun myös paikka mennä johtoon kympiltä, mutta ei onnistunut Vertti pussittamaan kuulaa kassiin.

Toinen jakso oli samankaltaista rauhatonta liikehdintää puolin ja toisin. Suurimmat toiveet johtomaalista mutta myös karvaimmat pettymyksen hetket koettiin molemmilla penkeillä epäonnistuneiden kymmenmetristen takia. Pisteet siis menivät jakoon, ehkä oikeutetusti.

Kerhon osalta nostona Vertin hyvät otteet maalinsuulla sekä Leon juonikkaat juonittelut. Toisena nostona myös selkeästi nousseet pulssitasot ja stressihormonit katsomossa. Muuten ottelu ei jää mihinkään futsal-aikakirjoihin, onneksi...

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi