TPK - EuPa  4 - 2

Kupittaa 2 KHT

Kerholle pisteet rästipelistä

TPK – EuPa 4 – 2 (1-1)

Keskiviikon myöhäisillassa pelattiin vauhdikas Kolmosen peli, jossa Kerho otti täyden pistepotin. Ottelu oli kaiken kaikkiaan vauhdikas ja välillä tempo meni vähän ylikin.

Ottelu alkoi kotijoukkueen hallinnalla, lähinnä peruspelaamisella. EuPa prässäsi korkealta, mutta Kerholla riitti maltti pelata. Välejä löytyi sekä keskellä, että laidoilla. Ensimmäisen maalin rokotti kuitenkin EuPa, kauniilla pelillä pystyyn ja hyvä laukaus etukulmasta sisään, 0-1, 9 min.

Kotijoukkue ei tästä kuitenkaan lannistunut, vaan hallitsi edelleen peliä. Muutamia vaarallisia tilanteita saatiin luotua, kunnes se tasoituskin saatiin tehtyä. Oivallinen viimeistely Henry Ruotsalaiselta ja pallo pussiin. 1-1, 15 min.

Jakson loppu mentiin vauhdilla, vaikka lisämaaleja ei nähtykään. Paikkoja kyllä olisi ollut useampaankin maaliin.

Toinen puoliaika alkoi vähän tasaisemmin, mutta sitten kotijoukkue pääsi taas niskan päälle. Kerho teki noin 60 minuutin kohdalla peräti neljän pelaajan vaihdon ja tuoreet jalat toivat taas lisää vauhtia. Muutama minuutti tästä pääsi Tatu Lemmetty hyvin tilanteeseen vauhdilla ja tyylikäs pusku vei kotijoukkueen johtoon, 2-1, 66 min.

Sitten alkoikin vaihdosta kentälle tulleen Jussi Ojalan show. Hän viimeisteli lopussa kaksi hyväksyttyä ja kolmannen hylätyn maalin. Hyväksytyt tulivat 78 minuutilla (3-1) ja 89 minuutilla (4-2). Eupa teki välissä kavennusmaalin kulmapotkusta, kun kello näytti 81 minuuttia. Kerholla oli lisäksi useita paikkoja, mutta viimeistely ei onnistunut uhrautuvaa EuPa-puolustusta vastaan.

Mukavat pisteet kuitenkin ja ennen viimeistä kierrosta ollaan tutulla 5. sijalla. Lauantaina ratkaistaan sitten Turun herruus, kun vieraaksi saapuu ÅIFK. Molemmat ovat voittaneet paikallisvastustajat TPS U23:n ja FC Inter 2:n. Derbyä siis tiedossa Yläkentällä!