Esittely
Ottelutilastot
TPK - EuPa
2020 - TPK Edustus - Miesten Kolmonen
Klo 20:15 Kupittaa 2 KHT
30
Syy

Rästipeli keskiviikkona


TPK – EuPa, Keskiviikkona klo 20.15 Kupittaa 2

Kerhon sarjapaikka varmistui viikonvaihteessa, vaikka vielä on kaksi peliä jäljellä. Siirretty EuPa peli on ensimmäisenä, eli se pelataan keskiviikon iltapelinä Kupittaa 2:lla.

EuPalla on vielä panosta sarjassa, vaikka se onkin putoajien joukossa. Täydennysmenettely pakottaa heidät pelaamaan kauden loppuun täydellä vauhdilla.

Kerhon edellinen ottelu SC Wolvesia vastaan päättyi tasapelipettymykseen, vaikka maalitilanteita luotiin miltei liukuhihnalta. Nyt niitä maaleja kaivataan. Toisaalta nyt voi pelata vapautuneesti ja kokoonpanokin näyttää siltä, että lauantaina päätösottelussa pelaa käytännössä toinen ryhmä, kuin EuPa-pelin avaus. Mielenkiintoista, kun syksyllä näitä pelaajia riittää!

Mukana avauksessa ovat ainakin SC Wolves pelissä vaihdosta pelannut Robert Nygård sekä yksi Kolmosen varmimmista pakeista Tomi Kiiski. Mukana on myös juoksuvoimainen Tatu Lemmetty ja hetken poissa ollut Henri Hellgren. Myös TPK:n maalipörssin kärkinimi Joona Forsström on listoilla. Muutama pelaaja on mukana Futsalin touhussa nyt viikolla ja palaavat taas lauantain ÅIFK peliin.

Tervetuloa seuraamaan iltakamppailu Kupittaalle! Kerho Kehrää!

Kerholle pisteet rästipelistä


TPK – EuPa 4 – 2 (1-1)

Keskiviikon myöhäisillassa pelattiin vauhdikas Kolmosen peli, jossa Kerho otti täyden pistepotin. Ottelu oli kaiken kaikkiaan vauhdikas ja välillä tempo meni vähän ylikin.

Ottelu alkoi kotijoukkueen hallinnalla, lähinnä peruspelaamisella. EuPa prässäsi korkealta, mutta Kerholla riitti maltti pelata. Välejä löytyi sekä keskellä, että laidoilla. Ensimmäisen maalin rokotti kuitenkin EuPa, kauniilla pelillä pystyyn ja hyvä laukaus etukulmasta sisään, 0-1, 9 min.

Kotijoukkue ei tästä kuitenkaan lannistunut, vaan hallitsi edelleen peliä. Muutamia vaarallisia tilanteita saatiin luotua, kunnes se tasoituskin saatiin tehtyä. Oivallinen viimeistely Henry Ruotsalaiselta ja pallo pussiin. 1-1, 15 min.

Jakson loppu mentiin vauhdilla, vaikka lisämaaleja ei nähtykään. Paikkoja kyllä olisi ollut useampaankin maaliin.

Toinen puoliaika alkoi vähän tasaisemmin, mutta sitten kotijoukkue pääsi taas niskan päälle. Kerho teki noin 60 minuutin kohdalla peräti neljän pelaajan vaihdon ja tuoreet jalat toivat taas lisää vauhtia. Muutama minuutti tästä pääsi Tatu Lemmetty hyvin tilanteeseen vauhdilla ja tyylikäs pusku vei kotijoukkueen johtoon, 2-1, 66 min.

Sitten alkoikin vaihdosta kentälle tulleen Jussi Ojalan show. Hän viimeisteli lopussa kaksi hyväksyttyä ja kolmannen hylätyn maalin. Hyväksytyt tulivat 78 minuutilla (3-1) ja 89 minuutilla (4-2). Eupa teki välissä kavennusmaalin kulmapotkusta, kun kello näytti 81 minuuttia. Kerholla oli lisäksi useita paikkoja, mutta viimeistely ei onnistunut uhrautuvaa EuPa-puolustusta vastaan.

Mukavat pisteet kuitenkin ja ennen viimeistä kierrosta ollaan tutulla 5. sijalla. Lauantaina ratkaistaan sitten Turun herruus, kun vieraaksi saapuu ÅIFK. Molemmat ovat voittaneet paikallisvastustajat TPS U23:n ja FC Inter 2:n. Derbyä siis tiedossa Yläkentällä!

Kerho Kehrää!

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
4 - 2
(1-1)
Lisää uutisia
Turun Pallokerho ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat