VG-62 - TPK TPK   1 - 1

Naantali Kuparivuori

Kerho jäi tasapeliin Naantalissa

VG-62 – TPK 1 – 1 (0-0)

Kerhon nihkeät esitykset jatkuivat, kun se jäi Naantalin hyväkuntoisella nurmella tasapeliin. Ottelutapahtumiin nähden tulosta voi pitää jokseenkin oikeudenmukaisena. VG:n suoraviivainen pelityyli tuotti ottelun ajan vaikeuksia Kerhon puolustukselle, kun taas Kerho piti enemmän palloa, mutta selviin maalipaikkoihin oli vaikeuksia murtautua.

Ensimmäinen puoliaika noudatti ottelun kokonaiskuvaa. VG yritti iskeä nopeasti, kun taas Kerho eteni enemmän hitain hyökkäyksin. Muutamia erikoistilanteita ja laukauksia oli, mutta maalit jäivät tekemättä. Harmillisesti Aleksi Pekoselle sattui myös, kun hän joutui tulemaan vaihtoon loukkaantumisen takia jo ensimmäisellä puoliajalla. Näin ollen, Marno Lastulan tullessa kentälle hyökkäykseen, Kerhon puolustuslinja meni uusiksi.

Toinen puoliaika alkoikin sitten räväkästi, mutta Kerhon kannalta huonosti. Alle minuutti oli pelattu, kun VG:n Onni Ojala riisti pallon Kerhon 16-rajalla ja sijoitti pallon varmasti verkkoon ohi Vellu Maunilan, 1-0, 46 min. Huonosti pelattu tilanne Kerhon osalta.

Maalin jälkeen ottelu jatkui samankaltaisena, kun ensimmäisellä puoliajalla. Ottelun loppulukemat ja Kerhon tasoitus tuli hieman tunnin pelaamisen jälkeen. Aleksi Jokela sai pallon ja lähetti pallon VG:n boksiin. Pallo leijaili kuitenkin vastustamattomasti VG:n maalin takakulmaan ja Jokelan ensimmäinen maali Edustuksen paidassa oli syntynyt. Tätä on odotettu. 1-1, 64 min.

Ottelu päättyi näin pistejakoon, joka ainakin Kerholle oli pettymys. Peliesitys ei kuitenkaan ollut paras mahdollinen ja omalle tasolle ei päästy. Toivottavasti tasonnosto tulee jo heti seuraavaan peliin, kun TOVE vierailee Yläkentällä lauantaina 1.8.