Junioreiden jalkapalloturnaus TPK Soccer Cup peruuntuu
Julkaistu: 23.04.2020 00.00

Junioreiden jalkapalloturnaus TPK Soccer Cup peruuntuu

Turun Pallokerhon juniorijalkapalloturnaus TPK Soccer Cup peruuntuu koronapandemian vuoksi. Turnaus oli tarkoitus järjestää Kupittaalla 5.–7.6.2020.

Suomen hallituksen 22.4. julkistaman päätöksen mukaisesti kaikki yli 500 henkilön yleisötilaisuudet kielletään maassa heinäkuun loppuun asti. TPK Soccer Cup on yksi Turun seudun suurimmista jalkapallotapahtumista, johon osallistuu keskimäärin 1200 juniorijalkapalloilijaa joka vuosi. Turnaus on järjestetty yhtäjaksoisesti vuodesta 1994 lähtien, ja järjestetään taas ensi vuonna, mikäli olosuhteet vain sallivat.

Soccer Cupiin oli tänäkin vuonna ilmoittautunut useita kymmeniä joukkueita eri puolilta Suomea. Kaikki osallistumismaksunsa maksaneet joukkueet saavat maksunsa takaisin.

Soccer Cup on ollut jo 25 vuoden ajan Turun Pallokerhon toimihenkilöiden ja pelaajien vanhempien alkukesän yhteinen suurponnistus. Hienon perinteen väliaikainen katkeaminen tuntuu pahalta, mutta tilanteelle ei mahda mitään. Terveys menee luonnollisesti kaiken edelle. Sitähän me liikuntaseuroissa arvostamme muutenkin, kertoo turnauksen järjestelyjä vuodesta 2013 alkaen koordinoinut Hannu Starck.

Jalkapallon peluuta jatketaan sitten, kun se on taas pelaajille turvallista. Seuralla on katse kuitenkin jo tulevassa kaudessa, sillä valmisteluja niin harjoitusten kuin tapahtumienkin osalta on tehtävä hyvissä ajoin, sanoo TPK:n toimistoa luotsaava Ville Koskinen.

Turun Pallokerho on paitsi perinteikäs jalkapallo- myös futsalseura. Talvikaudelle on suunnitteilla junioreiden futsalturnaus, johon toivottavasti moni Soccer Cupiinkin ilmoittautunut seura ilmoittaa omia joukkueitaan, kunhan turnauksen ajankohta varmistuu.

Seuran uusimmat

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi