Niukka kotivoitto Espoolaisista
Julkaistu: 07.02.2021 00.00

Lauantai-illan matsi EBK:ta vastaan oli odotetun tasainen. Ottelun kaava oli selkeä, Kerho piti enemmän palloa kun taas Espoolaiset vetäytyivät tiiviiksi ja iskivät nopeasti vastaan. Pelistä muodostuikin vastaiskujen ja vastaiskujen vastaiskuje näytös ja vauhtia riitti.

Vieraat onnistuvatkin taktiikassaan ottelun alusaa kun 4 minuutin jälkeen taululla oli jo 0-2. Forsström sai kuitenkin avattu läheltä Kerhon maalihanat Arposen esityöstä ja tärkeän kavennuksen. 11 min kohdalla vieraat iskivät kuitenkin kahdesti ja nopeasti taululla oli jo 1-4 ja näytti huolestuttavalta etenkin kun Kerholla tuli jatkuvasti henkilökohtaisia virheitä. Pienen shokin jälkeen otteet alkoivat kuitenkin normalisoitua ja erän loppuun saatiin 2 kavennusta. Ensin Forsström-Arponen kaksikko asialla ja sen jälkeen A.Hakala kavensi vaparista taukolukemat 3-4.

Toiselle puoliskolle tuli herännyt Kerho ja virheiden määrä putosi merkittävästi. Vieraat eivät päässeet enää niin helposti tonteille ja pallollinen pelikin parani hieman. 22 min kohdalla Koivunen siipaisi ottelun tasoihin M.Sibakovin syötöstä. Pari minuutti lisää ja Kontkasen katko omassa päässä ja nopeasti Faferille joka jatkoi Sundinille, tämän komea pyssy tolpan kautta sisään ja Kerho johtoon 5-4. Tästä vielä 3 min lisää ja M.Sibakov ohjasi Vuorisen syötön sisään, 6-4 ja tuntui että ottelu alkaa ratkeamaan. EBK otti jo 10min ennen loppua lentävän mutta ei saanut juuri mitään aikaiseksi. Ja kun vielä lentävällä pelannut Eetu Kauria lensi punaisella ulos 4 min ennen loppua niin peli näytti ratkeavan. Kerho ei saanut 2 min ylivoimalla kuitenkaan viimeistä niittiä aikaiseksi ja 30 sek enenn loppua vieraat saivat kavennuksen lentävällä niin meni jännäksi. Se oli kuitenkin vain yksittäinen sydämen virhe sykäys ja loppulukemaksi jäi 6-5. Tiukka ja viihdyttävä matsi ja tärkeät 3 pistettä. Edelleen sarjan kolmantena mutta kärjen läheisyydessä ja vähemmän otteluita alla. Tämä oli jo 10 voitto putkeen. KERHO KEHRÄÄ!!!

Viikonpäästä la Joensuuhun ja sitä seuraavana Oulun tuplaviikonloppu. On siis aika matkusta...