Johtokunnan tiedote harjoituksista
Julkaistu: 28.02.2021 00.00

Johtokunnan tiedote harjoituksista

Johtokunnan tiedote harjoituksista

Noudatamme Turun kaupungin antamia ohjeita ja määräyksiä harjoitusvuorojen osalta. Ohjeet löytyvät linkin takaa:

https://www.turku.fi/korona/suositukset-ja-rajoitukset#Harrastustoiminta

”Liikuntatilojen käyttö, alle 20-vuotiaat: Voimassa 28.12.2020 –7.3.2021

Sisäliikuntatilojen alle 20-vuotiaiden toimintaan varattuja vuoroja ei peruta. Sisäliikuntatiloissa toteutettava alle 20-vuotiaiden ottelu- ja kilpailutoiminta tulee keskeyttää.

Harjoittelu alle 20-vuotiaiden toimintaan varatuilla vuoroilla tulee toteuttaa turvavälein ja ilman lähikontaktia. Tämä tarkoittaa mm. peliharjoittelussa, voimistelussa, kamppailulajiharjoittelussa lähikontaktityyppisestä harjoittelusta pidättäytymistä. Myös ulko-olosuhteita voi hyödyntää harjoittelussa.”

Liikuntapaikoilla ovat voimassa linjaukset ja määräykset mm. yli 15-vuotiaiden maskin käytöstä, turvaetäisyyksien noudattamisesta ja käsihygieniasta. Vanhempien tulee jättäytyä harjoitustilojen ulkopuolelle.

Mikäli kaupunki sulkee harjoitustilat, peruu vuoroja tai antaa uusia harjoitusryhmiin liittyviä ohjeita tai määräyksiä, toimimme niiden mukaan ja tiedotamme joukkueita. Jos yli 12-vuotiaitten harjoitustoiminta laitetaan tauolle viimeistään 8.3. alkaen, voivat 2008-syntyneet ja sitä nuoremmat jatkaa harjoittelua.

Aluehallintoviraston perjantaina 26.2. antamat määräykset koskevat yleisötapahtumia, joihin joukkueiden harjoitukset eivät kuulu.

Sairaanhoitopiirin koronapandemiatyöryhmän torstaina 25.2. antamat suositukset voivat vaikuttaa kaupungin ohjeistuksiin. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme uudelleen tilanteen muuttuessa.

Yhdessä vastuullisesti toimimalla saamme pidettyä tilanteen hallinnassa ja parannamme mahdollisuuksia jatkaa harjoittelua ja pelejä suunnitellusti.



T. TPK Johtokunta

Seuran uusimmat

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi