TPK09/10 sarjapelit ja treenit jatkuvat kesätauon jälkeen
Julkaistu: 15.08.2021 00.00

Elokuun alussa käynnistyivät jälleen TPK09/10 joukkueen treenit ja sarjapelit normaaliin tapaan. Treenejä on kolmesti viikossa: tiistaisin Teräsrautelassa, torstaisin Parkilla ja sunnuntaisin Kupittaalla.

Pelejäkin on takana jo muutama: ensimmäisessä sarjapelissä tauon jälkeen joukkueemme SInistä kokoonpanoa vastaan tuli FC Halikon Punaiset. Valkoinen kokoonpano taas kävi Paimiossa Paimion Hakan vieraana.

Perjantaina 13.8. oli pelipäivä ja revanssin henkeä Sauvossa, kun TPK Sininen lähti aurinkoiselle Hakkispaanan tekonurmelle hakemaan voittoa aina kovasta Peimarin jengistä.

Joukkueemme oli alusta asti hereillä, eikä tarvinnut kauan odotella, kun verkko heilui vastustajan maalissa kauniin syöttökuvion päätteeksi. Ennen taukoa Peimari sai tasoitettua taukotilanteeksi 1-1.

Toisella puolikkaalla Peimari painosti kovin ja otti kovan prässin käyttöön. Joukkueemme alakerta ja maalivahti saivat kuitenkin kehuja kylmäpäisyydestään: palloa pelattiin pääsääntöisesti omille. Myös keskikenttä pelasi hyvin ja taisteli joka pallosta.

Pelin ratkaisu joukkueellemme 1-2 oli huikea. Valmentaja Petteri Rouhikko kuvaili maalia näin:

- Voi ettien että, millainen maali. Kaunis kulma, johon kärkemme hyppää ronaldomaisesti korkealle ja laittaa pallon päällä maaliin. Aivan upea maali! Olen jäätelön velkaa!

Lopussa piti muistaa puolustaa ja pelata loppuun asti. Jokainen pelaaja taisteli, eikä vastustajalle jätetty yhtään tilaa. Valmennus oli ylpeä jokaisesta pelaajasta ja lopun maltillisesta pelaamisesta!

Seuraavat matsit pelataan viikolla 34, kun Siniset kohtaavat perjantaina 27.8.Turun Nappulaliigan Linnan kotona Parkin kentällä ja Valkoiset matkaavat Lietoon 29.8. kohtaamaan LTU:n. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan!