TPK 2006 päätti kauden tasapeliin ja sarjan kolmospaikalle
Julkaistu: 18.10.2021 00.00

Sunnuntaina 10.10.2021 Muurisen bussi suuntasi kohti Toijalaa, ja Lastumäen kenttää.
Siellä vastaan tuli TP-49 YJ -joukkue.

TPK aloitti pelin vahvasti, ja peliä pelattiin melkeinpä vastustajan päädyssä.
Ensimmäistä maalia saatiin kuitenkin hetki odottaa, sillä TPK:n avausmaali nähtiin vasta 28 pelatun minuutin jälkeen.
Ensimmäisen puoliajan lopussa vastustaja sai otteen pelistä, ja peli siirtyi enemmän TPK:n päätyyn.
Maaleja ei kuitenkaan syntynyt, joten tauolle mentiin TPK:n johtaessa peliä 0-1.

Toisella puoliajalla vastustaja aloitti vahvasti, ja tasoittikin pelin 1-1.
TPK:n peli oli ajoittain hieman levotonta, ja toisen puoliajan puolessa välissä vastustaja pääsikin johtoon laukomalla 2-1 maalin.
TPK sai hieman kasattua rivejään, ja nakkasi vielä yhden maalin vastustajan verkkoon.
Peli päättyi siis 2-2 tasapeliin, ja molemmille kauden viimeinen piste.
TPK sijoittui sarjassaan kolmanneksi, joka oli erittäin hyvä suoritus.

Jälleen pitää mainita näiden pienten paikkakuntien olosuhteista, eli niin kenttä kuin muutkin puitteet oli taas enemmän kuin kunnossa. Myös vastustajasta sanottakoon, että pelasivat sekä taitavasti että myös kauniisti. Oli siis ilo pelata heitä vastaan!

Nyt joukkue valmistautuu kauden päätösturnaukseen, joka pelataan Ahvenanmaalla lokakuun lopussa 30.-31.2010.
Sen jälkeen alkaakin sitten valmistautuminen seuraavaan kauteen.