TPK 2006 - TPV/-06
Julkaistu: 03.10.2021 00.00

Lauantaina 2.10.2021 alkuillasta TPK 2006 toivotti tervetulleeksi sarjaykkösen, Tampereen Pallo-Veikot Turun Urheilupuiston Yläkentälle.

Ensimmäisen puoliajan puoleenväliin asti TPK oli nukuksissa, ja palloa räiskittiin välillä minne sattuu.
Vastustaja puolestaan oli hereillä, aloitti kovaa, ja ensimmäinen maali TPK:n verkkoon nähtiin 9 minuutin jälkeen.
Tästä noin minuutti eteenpäin, ja jo toinen maali livahti TPK:n veskarin taakse.
Hieman ennen puoliajan loppua TPK sai karistettua unihiekat silmistään, ja noin viisi minuuttia ennen puoliajan päättymistä TPK tykitti kavennusmaalin vastustajan verkkoon.
Tauolle lähdettiin siis tilanteessa 1-2.

Toisella puoliajalla TPK sai sitten moottorinsa lopullisesti käyntiin, ja peli ja pallonhallinta näytti jo huomattavasti paremmalta.
Vain 7 minuuttia oli pelattu toista puoliaikaa, kun TPK niittasi tasoitusosuman 2-2.
Tämän jälkeen pallo pyöri melkoisen paljon vastustajan päässä, mutta harmillisesti myös vastustajan taitava puolustus oli hereillä.
Kymmenen minuuttia ennen pelin loppua pääsi vastustaja ylivoimalla läpi, ja TPK:n rikkeestä tuomari vihelsi vastustajalle pilkun.
TPV kiitti ja kuittasi ja veti pallon varmasti verkkoon.
Taululle lävähti siis lukemiksi 2-3, joka jäi lopulta myös pelin lopputulokseksi.
Näin ollen pisteet lähtivät nääs Tampereelle.

Kaiken kaikkiaan TPK:lla oli pelissä useita maalipaikkoja, mutta kun ei saatu sisään, ei saatu sisään.
Mestoilla siis kyllä oltiin hyvin, mutta viimeistely ontui, ja tuurikin loisti poissaolollaan.

Vastustajasta mainittakoon vielä, että sen lisäksi että olivat taitavia ja pelasivat kovaa, pelasivat myös siistiä jalkapalloa mukavalla asenteella. Pelistä jäi siis häviöstä huolimatta hyvä fiilis.

TPK on tällä hetkellä sarjassa kolmantena, tasapisteissä MuSa:n ja PIF:n kanssa.

TPK:n kauden viimeinen peli pelataan TP-49 YJ -joukkuetta vastaan Toijalassa sunnuntaina 10.10.2021.
Peli Toijala Lastumäen kentällä alkaa klo 12.00.