TPK09:n valmennuksen katsaus menneeseen kauteen ja kesään
Julkaistu: 18.07.2023 12.18

TPK09:n valmennuksen katsaus menneeseen kauteen ja kesään

Kesän keskellä kokosimme valmennukselta mietteitä menneestä kaudesta ja alkukesän Turku Soccer Cup -turnauksesta. Kevääseen ja kesään mahtui sekä iloa että pettymyksiä.

TPK 2009 ikäluokka lähti kevätkauteen kahdella peliryhmällä, joista TPK Sinisen kausi P14 Kolmosessa oli tasaisempi.

- Ennen sarjaa osallistuimme Linna Cupiin, josta saimme hyviä pelejä alle. TPK Sininen aloitti sarjansa voitokkaasti ja pelasi koko kevätkauden melko tasaisia ja opettavaisia pelejä, opit otettiin mukaan ja mennään eteenpäin. Voittoja tuli kauden aikana muutamia ja niistä otettiin ilo irti pelaajien keskuudessa, todetaan valmennuksesta.

Sinisen ryhmän Soccer Cup -taival oli taas hieman mollivoittoisempi, mutta valmennukselta palaute on hyvää:

- Hattua pitää nostaa pelaajille, kun loppuun asti taistelivat turnauksen viimeisessä pelissäkin. Hyvä taistelu ei ihan riittänyt voittoon asti, mutta antaa uskoa syksyn sarjaan.

TPK ryhmän kausi P14 Kakkosessa oli kokonaisuudessaan vaihtelevampi. Valmennuksesta kerrataan tapahtumia näin:

- Valtaosa peleistä oli tasaisia, mutta mukaan mahtui muutama selkeä tappio. Kausi oli pelaajille ja valmentajille raskaanpuoleinen, mutta sentään hymyä näkyi pelaajien kasvoilla, kun kapteenimme nosti Soccer-cupin isoimman pokaalin ilmaan Veritas Stadionin uudella tekonurmella. Turnauksessa pelaajat näyttivät, mitä he oikein osaavat ja pelasivat aktiivista sekä iloista jalkapalloa. Tämä toivottavasti näkyi katsomoon asti.

Valmennuksen mukaan koko TPK 2009 ikäluokan yhteinen matka on hyvässä vauhdissa, mistä kiitos kuuluu kaikille aktiivisille toimihenkilöille ja tietysti sitoutuneille pelaajille.

Entä mitä kuuluu joukkueen kesään?

- Tällä hetkellä joukkueemme viettää virallisesti kesätaukoa. Kerran viikossa pyörivät vapaaehtoiset pelailutreenit sekä ajoittaiset kuntotreenit. Tämän lisäksi pelaajille on annettu omatoiminen kesätreeniohjelma, jonka ansiosta osa pelaajista on löytänyt uusia lihaksia. Ennen syyskierroksen alkua käymme etelänaapurissa Virossa ystäväkaupungissamme Tartossa, jossa pelataan monipäiväinen turnaus Culture Cup. Turnauksesta tarttuu varmasti uusia eväitä syyskierroksen peleihin, uskovat valmennuksen toimijat.

Tsemppiä Culture Cupiin TPK09!

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi