TPK09:n syksyn suunnitelmia
Julkaistu: 23.08.2023 18.32

TPK09:n syksyn suunnitelmia

Syyskauden käynnistyttyä on hyvä kurkistaa joukkueemme kauden tavoitteisiin. Juuri ennen kauden alkua kävimme Tartossa turnausreissulla, ja valmennuksen mukaan matkalla opittiin monenlaisia taitoja:

- Tarton turnaus oli opettavainen. Yksi isoimmista haasteista oli paikalliseen tuomarityöskentelyyn tottuminen. Molemmat peliryhmät saivat lisäksi hyvää oppia siitä, mitä tarkoittaa pelin nopea kääntö pallonriistosta sekä siitä, miten siihen reagoidaan koko joukkueen voimin.

Reissussa käyttäytymistä ei tämän joukkueen pelaajien kanssa tarvinnut harjoitella, vaan turnaushenki oli hyvä läpi kisan. Joukkueen tavoitteena onkin lähteä turnausmatkalle myös ensi vuonna.

Kuluvana syksynä molemmat peliryhmämme pelaavat samassa sarjassa, mikä ei ehkä ole asetelmana paras. Valmennus ei kuitenkaan näe tilannetta mahdottomana.

- Samassa sarjassa pelaaminen tuo haastetta, mutta ei mitään ylitsepääsemätöntä pulmaa. Syyssarja on lyhyt, ja keväällä joukkueet ovat eri sarjoissa. Tähtäin on tällä hetkellä siellä, valmennuksesta todetaan.

Syksyn tavoitteet valmennus kiteyttää näin:

- Syksyn aikana molemmilla peliryhmillä tavoitteena on parantaa pallollista pelaamista ja kasvattaa pelaajien henkilökohtaista rohkeutta tehdä oikeita ratkaisuja – niin pallollisena kuin pallottomanakin. Monipuolistamme myös oheisharjoitteluamme aloittamalla crossfit-treenit.

Joukkueemme tulee siis kaikin puolin voimistumaan tällä kaudella ja loppuvuoden aikana. Forza TPK!

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi