P12 sininen Kultanummi turnauksessa
Julkaistu: 18.04.2023 17.35

Mikä mainio turnausviikonloppu! Keli oli mitä parhain, auringonpaistetta riitti aamusta iltapäivään.

Tositoimiin päästiin heti lauantaiaamuna klo 8:00 vastaan asettui VG-62. Peli oli ehkä vähän uneliasta mutta tasaista. Ensimmäisellä puoliajalla ei maaleja nähty. Toisella puoliajalla vastustaja pääsi laukaisuetäisyydelle ja teki maalin ja näihin lukuihin myös päättyi ensimmäinen peli.

Ensimmäisen pelin jälkeen oli pidempi tauko ja kaikki taisi lähteä kotiin lepäämään ja tankkaamaan. Valmentaja lähti tässä välissä vetämään treenejä muulle joukkueelle. :)

Toinen peli pelattiin PIF:ä vastaan ja kolmannessa asettui vastaan PiPS. Näistä peleistä otettiin voitot. Pojat sai aikaan kentällä hienoja kuvioita ja pallo liikkui sujuvasti. Tämän jälkeen alkoi jo jalkoja painaa ja pitkä päivä heijastui kentälle viimeisessä pelissä, jonka pelasimme TuNl vastaan, siitä vähän raskas tappio, eikä maaleilla päästy juhlimaan.

Sunnuntain sijoituspelejä oli kaksi, ensin VG-62:n toinen joukkue, jonka kanssa pelasimme tasapelin ja viimeiseksi PöKa, josta otimme voiton.

Loppujen lopuksi jäimme siis vähän voiton puolelle ja kaikki voi olla varsin tyytyväisiä suorituksiinsa. Oli mukava jalkapallon täyteinen viikonloppu ja järjestelyt oli hoidettu hyvin.

Torstaina valkoisen joukkueen ensimmäinen sarjapeli ja viikonloppuna ÅIFK Spring Cup. Sinisellä sarjapelit jatkuu lauantaina Loimaalla.