P12 valkoinen takana kolmen pelin voittoputki
Julkaistu: 13.05.2023 17.16

Huhtikuun lopulla valkoinen kävi vierailulla Mynämäellä. Sateisesta illasta huolimatta pallo pysyi hallussa ja maaleja taottiin tasaisesti. Vastustajan verkko heilahti jopa yhdeksän kertaa, heidän onnistuessaan vain yhden kerran.

Seuraava peli oli kotona ja vierailulle saapui Wilpas Salosta. Ensimmäinen puoliaika oli tiukkaa vääntöä ja vastustaja pääsi 0-1 johtoon. Pojat eivät kuitenkaan tästä lannistuneet vaan taistelivat loppuun asti ja ottelun 59. minuutilla tehtiin tasoitusmaali. Tähän ei tietenkään tyydytty vaan pojat varmistivat voiton tekemällä vielä kaksi maalia.

Tällä viikolla käytiin vieraana Marttilassa, jossa vastaan asettui Marttilan Murto. Pallo pysyi omilla, eikä vastustajalle paljon annettu saumaa. Laukauksia maalille tuli varmasti toista kymmentä mutta ensimmäinen tärkeä maali onnistui vasta ihan ensimmäisen puoliajan viime sekunneilla. Toisella puoliajalla viimeisteltiin vielä kolme maalia, vastustajan onnistuessa pelin loppupuolella yhden kerran.

Pojat ovat omaksuneet hyvin pelityylin ja pyrkivät noudattamaan yhtä valmentajan tärkeää ohjetta. Jokainen hyökkäys päättyy laukaukseen. Ja vaikka se joskus menee ohi vaikka 20 kertaa, ei haittaa!