TPK Hanttarin Helmet juhlii 5-vuotissynttäreitään
Julkaistu: 26.08.2023 13.52

TPK Hanttarin Helmet juhlii 5-vuotissynttäreitään

TPK Hanttarin Helmet täyttää tänään viisi vuotta! Synttäreitään joukkue juhlii virallisesti ensi lauantaina 2.9. järjestämässään Helmeilevä Cup -turnauksessa Raunistulan kentällä. Tervetuloa katsomaan naisfutista ja nauttimaan buffetin antimista!

Hanttarin Helmet sai alkunsa syksyllä 2018, jolloin Nappulaliigan 2007 juniorijoukkue vietti aluejoukkueensa päättymistä. Juniorijoukkueen vanhemmilla oli loistava yhteishenki, ja heistä tuntui haikealta erota toisistaan. Siitä se idea sitten lähti ja juniorijoukkueen äidit perustivat futisjoukkueen - Helmet. Heti alusta asti joukkueen motoksi tuli luontevasti ”hauskaa ja hikihelmiä”, sillä alussa jalkapallotaidot eivät tuoneet peleissä menestystä – hauskaa ja hikeä sitäkin enemmän! Harjoittelusta ja pelaamisesta todella nautittiin! Pian joukkue kasvoi muilla futisjunnujen äideillä, kun porukkaa tuli joukkueeseen Nappulaliigan järjestämästä vuotuisesta Lady Cupista. Alussa Helmet treenasivat keskenään, mutta haave valmentajasta helmeili ajatuksissa. Helmien suureksi onneksi haaveesta tuli totta jo ensimmäisen yhteisen kevään koittaessa ja joukkueeseen astui Helmien H e l m i – valmentajamme Aki Kaihtela. Siitä lähtikin joukkueen kiitonousu 😉 ja olemme edelleen joka viikko kiitollisia Akin panoksesta joukkueellemme!

Vajaan vuoden treenaamisen jälkeen Helmet osallistuivat jo turnauksiin ja kesäkaudella NaisCup -sarjaan. Loistava yhteishenki vei joukkuetta eteenpäin – iloa ja motivaatiota riitti! Talvisin joukkue treenasi futsalia koulun salissa, kesäisin kotikentällä Hannunniitussa jalkapalloa. Ensimmäisinä vuosina teimme yhteistyötä Nappulaliigan kanssa, mutta reilu vuosi sitten aloimme pohtia muita seuravaihtoehtoja. Lopulta syksyllä 2022 liityimme Turun Pallokerhon riveihin ja sitä meidän ei ole tarvinnut katua! Turun Pallokerholaisina monet asiat ovat sujuvoituneet ja joukkueemme treeniolosuhteet parantuneet.TPK:n väreissä on hyvä kehrätä.

Vuosien aikana TPK Hanttarin Helmet on saanut uusia pelaajia mukaan omista kavereistaan ja nyt iloksemme Turun Pallokerhoon liittymisen jälkeen on mukaan tullut myös kerhon junnujoukkueiden äitejä. TPK Hanttarin Helmet jatkaa treenaamista kaksi kertaa viikossa hauskaa pitäen ja hikihelmiä vuodattaen.

Tervetuloa Helmeilevä Cupiin 2.9. klo 10.00 juhlimaan 5-vuotissynttäreitämme ja katsomaan iloista naishöntsäjalkapalloa!

Raunistulan kentällä tavataan!

Helmien hirstorian ensimmäiset treenit vuonna 2018.


Alkuvuosien pelitaistelua.


TPK:n väreissä on ilo pelata!

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi