TPK 2011 -junnujen valmentaja esittäytyy
TPK 2011Julkaistu: 12.12.2023 09.00

TPK 2011 -junnujen valmentaja esittäytyy

Hei,

Toimin vastuuvalmentajana 2011 syntyneiden joukkueessa.
Olen ollut korkean tason pelaaja kotimaassani Romaniassa. Tulin Suomeen vuonna 2008 ja löysin tieni lajin pariin nopeasti myös täällä. Oma poikani aloitti jalkapalloharrastuksen vuonna 2018, jonka jälkeen minua pyydettiin mukaan valmennukseen. Se sai minut ymmärtämään, että on aika keskittyä työskentelyyn lasten kanssa ja jättää oma peliura taka-alalle.

Valmentaessani ymmärsin kuinka tärkeä roolini urheilijana ja valmentajana on lasten kasvussa ja kehityksessä, ei pelkästään urheilussa vaan myös muussa arjessa. On tärkeää, miten jokainen valmentaja voi oman kykynsä mukaan edistää nuorten kehitystä, joka loppujen lopuksi merkitsee tervettä ja koulutettua yhteiskuntaa.

Olen ollut lajissa mukana 3-vuotiaasta asti, kun isäni toimi varustevastaavana joukkueessa. Siitä lähtien olen saanut olla loistavien pelaajien ympäröimänä pukuhuoneessa, kentällä ja otteluissa. On siis ymmärrettävää miksi rakastan tätä lajia ja suhtaudun siihen hyvin intohimoisesti. Pelaamisen aloitin myös varhain ja saavutin tärkeitä asioita sekä henkilökohtaisesti että joukkuetasolla. Minulla oli kunnia pelata ja olla erityisten ihmisten valmennettavana.

Ihmisenä olen vaatimaton, dynaaminen ja suora. Valmentajana olen vaativa mutta reilu. Tulen vaatimattomista oloista, joka sai minut työskentelemään oppiakseni olemaan luovuttamatta ja antamaan parhaani jokaisella elämän osa-alueella.

Toivon voivani jakaa kokemukseni mahdollisimman monen nuoren urheilijan kanssa, koska heidän menestyksensä on paras palkinto valmentajalle.

Terveisin,
Attila Sandorhazi
TPK 2011 -joukkueen vastuuvalmentaja

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi