Uusi seura, uusi kausi sekä täysin uusi motivaatio!
TPK NaisetJulkaistu: 11.04.2024 13.13

Uusi seura, uusi kausi sekä täysin uusi motivaatio!

Keskiviikkona 10.4 pääsimme VIHDOIN niin sanottuna uutena joukkueena ulos treenaamaan. Tätä oli odotettu. Jalkapallo, mahtavat joukkuekaverit ja epävakaa sää, varma kevään sekä uuden futiskauden alun merkki.

Osa kävi edeltävänä viikonloppuna ottamassa ensimmäiset kosketukset palloon PaiHan järjestämässä 8v8 turnauksessa, mutta osalla vain takana futsalkausi.

Ennen treenejä jaettiin ei-niin-juhlallisin menoin uudet, upeat, juuri painosta tulleet peliasut. Jännittävää päästä ensi viikolla vihdoin pukemaan asu päälle sekä edustamaan uutta seuraa.

Olemme myös saaneet uusia pelaajia (!!) ja treeneissä käytiinkin ensimmäisenä läpi tulevan kauden pelipaikat sekä pelitaktiikka.

Teoriaharjoittelun jälkeen siirryttiin käytäntöön, treenattiin perusasioita kuntoon; syötöt, haltuunotot, sivurajat ja toki myös vetoharjoitus , joka laitettiin käyntiin valmentaja Tuomaksen sanoilla ”sekoilu alkakoon!”

Oli mahtava treenata piiiitkästä aikaa ja isolla porukalla, aika meni ihan siivillä.

Tiistaina 17.4 alkaa kausi Kupittaalla, kentällä 5, klo 20.00 ja vastassa Kisureiden ajoilta jo tutuksi tullut AFC Campus, odotettavissa hyvä ja tiukka peli !

- Hilla/pelaaja/kapteeni/joukkueenjohtaja

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi