Kauden päätösjuhlallisuudet
24.4.2022 13:11 Uutiset / Futsal U19

Palkinnot odottavat ottajaana

Kerhon U19-joukkue päätti kautensa pikku kekkeröinnillä keväisessä auringonpaisteessa. Alkuun kertoiltiin terveiset edustusjoukkueen päävalmentajalta (kovia ja hyviä odotuksia!) ja mitä ensi kauden osalta on tällä haavaa näkymiä pakollisten velvollisuuksien lisäksi. Tästä kimpoiltiin palkintojen jakoon, jossa kategoriat olivat: Taistelijan malja, Kauden paras pelaaja (Pyttykerhon #1), Maalitykki ja Kauden tulokas.

Kauden tulokkaan ansioiksi mainittiin hitaan startin jälkeen varsin mallikkaat otteet ja nousu joukkueen runkopelaajaksi. Pystin pokkasi Jonne Tulonen.

Maalitykin ja joukkueen pistepörssin osalta tilastollinen analyysi näytti siltä, että 12 kassia ja 3 maalisyöttöä muodostivat leijonan osan joukkueen kihauksista, ja näin ollen pokaali ojennettiin Leo Autereen käsiin.

Jo koutsin juniorivuosina himoittu ja arvostettu Taistelijan malja meni luonnollisesti pelaajalle, jonka asenne ja esimerkillinen loppuun asti pelaaminen kantoivat läpi koko kauden, samalla todettiin että kyseessä oli varmasti sarjan rikotuin pelaaja. Ja kukapa muu olisikaan kyseessä kuin Härkämäen Härkä, "Big Gun" Niko Juronen. Jännitys nousi huippuunsa viimeisen pokaalin, MVP, jakoa ja perusteluita odottaessa. Edelleen tilastolliseen pyttykerhoon perustuva palkinto annettiin 20 pyttyä (ottelun valittu paras pelaaja nappasi 3 pyttyä, 2 ja 1 pyttyä meni sitten koutsin tms raadin mukaan jakoon) keränneelle pelaajalle, jonka otteet ainakin koutsin silmiin petraantuivat joulutauon jälkeen huimasti. Tiedä sitten mikä oli syynä, mutta samalla peluri osoitti lisääntynyt kovuutta, mitä on viimeiset kolme neljä kautta haettukin, mutta tärkeimpänä nappaili elintärkeitä koppeja toisen perään. Siispä MVP-pysti meni Vertti Laakson maalivahdin kouriin.

Palkintojen löydettyä kotinsa oli aika urhojen siirtyä viruttamaan kauden pölyt saunan lauteille ja nauttimaan kovan työn hedelmistä eli pizzoista.

Pelillisen menestyksen osalta kauden pistesaalis jäi kovin ohueksi, mutta tärkeintä oli saada nuorisolle kovia pelejä vyölle ja sitä kautta arvokasta kokemusta mahdollisesti edustusjoukkueessa hyväksikäytettäväksi. Kaiken kaikkiaan voitaneen todeta, että jokainen peluri otti harppauksen jos toisenkin eteenpäin ja osoitti, että taitoa kyllä löytyy kun oikein kaivetaan. Suoritusten tasaisuudessa pitää petrata ja koittaa muistaa tehdä kentällä niitä asioita mitä on harjoiteltu. Peleissä huomattava asia oli pienet harjoitusmäärät isolla porukalla, jolloin sitä taktista joukkuepelin osaamista ei päästy riittävässä määrin hiomaan uomiinsa, mutta kyllä kentällä silti nähtiin pelaava joukkue. Siitä hyvänä osoituksena oli esim 3-3 tasoitusbyyri Espoossa GFT:n vieraana, jossa naapurille oli jaossa vain katsomopaikkoja (TJEU aiemmat matsiraportit). Ja nähtiinhän sekin, että miesten kakkosjoukkueen "paikkaus" PTUta vastaan ei ollut mikään hutiveto vaan pistettiin sarjan voittaja todella tiukoille.

Eipä tässä muuta voi kuin kiittää pelaajia yhteisestä matkasta so far, sambaryhmää hurjasta tuesta niin Kerhon urhoille kuin toimihenkilöillekin. Vahvalla otteella mutta herkällä pallokosketuksellla kohti tulevia otteluita ja haasteita! Tulevaisuus on valoisa ja mahdollisuuksia täynnä, kaikki on itsestä kiinni, hyvät eväät on annettu takataskuun!

#kerhokehrää #thisisfutsal


   
Lisää uutisia
Futsal U19
«  Elokuu   »
Kategoriat