Ikonen jatkaa Kerhon päävalmentajana
Julkaistu: 22.04.2023 09.18

Ikonen jatkaa Kerhon päävalmentajana

TPK:n päävalmentajana Futsal-Liigassa kaudella 2023-2024 jatkaa Jose Ikonen. Jyväskylästä kotoisin oleva Ikonen ehti pelata Kerhossa puolikkaan kauden ajan ennen kuin otti turkulaisryhmän komentoonsa keväällä 2022 ja on siitä asti toiminut joukkueen päävalmentajana.

Ikonen itse oli tyytyväinen seuran kanssa syntyneeseen jatkosopimukseen.

"Todella hyvä fiilis. Oli helppo päätös jatkaa Kerhossa, koska meillä on täällä käynnissä hyvä projekti."

"Jose on tehnyt päättyneen kauden aikana hyvää työtä joukkueessa, mutta myös seurassa yleensä." kertoo seuran puheenjohtaja Sanna Veijalainen ja jatkaa "Sopimuksen jatko oli helppo päätös seuran johtokunnassa. Joselle erityinen kiitos siitä, että hän on ollut aktiivisesti mukana P19-liigajoukkueen toiminnan ja junnujen pelaajapolun suunnittelussa. Yhteistyö jatkuu myös tulevalla kaudella."

"TPK:ssa on selvästi havaittavissa uutta innostusta futsaliin ja osa tästä on Josen ansiota." päättää Veijalainen.

Viime kaudella Kerhon tavoitteena Futsal-Liigassa oli hankkia paikka kevään pudotuspeleissä, mutta päämäärä jäi saavuttamatta TPK:n sijoittuessa sarjassa 9. sijalle. Tulevalla kaudella lähdetään parantamaan sarjasijoitusta ja taistelemaan playoff-paikasta.

"Meille jäi viime kaudesta paljon nälkää. Tuli sellainen fiilis, että olisimme pystyneet paljon parempaan. Pelasimme monia tiukkoja matseja, jotka lopulta kuitenkin kääntyivät vastustajan eduksi. Tämä pitää korjata ensi vuonna." Ikonen summaa viime kautta.

Samaan aikaan kun neljä joukkuetta vielä taistelee mitaleista Futsal-Liigassa, Kerho on suunnannut jo katseet tulevaan.

"Tällä viikolla meillä oli fysiikkatestit ja niiden perusteella kaikille pelaajille tehdään henkilökohtainen kunto-ohjelma kesäksi. Valmistelut kesää ja syksyä varten on jo aloitettu." päävalmentaja Ikonen kertoo.

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi